Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Crafter105

Jesteście koksami?

Rekomendowane odpowiedzi

Crafter105    0
Witam jestem crafter105pl.
Tu możecie mnie pytać, a jeżeli jesteście kozakami zobaczcie i skomentujcie to:
[color=#008000]Zapraszam do działu Twórczość po napisaniu 10 postów. //Chormon[/color]

Każdy komentarz i sub się liczy ;)
Będą też gameplaye z innych gier ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crafter105    0
Ta, ta dzięki super ale może znajdzie się ktoś kto obejrzy albo chociaż skomentuje?
Jak będę miał całą stronę komentarzy i ponad 60 wyświetleń nagram kolejne.
I głosujcie co chcecie widzieć na kanale!
Biorę wszystko pod uwagę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
Od chwalenia się i pokazywania swoich nagrań jest dział Twórczość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crafter105    0
[quote name='Chormon' timestamp='1357129849' post='104711']
Od chwalenia się i pokazywania swoich nagrań jest dział Twórczość.
[/quote]
Drogi moderatorze, gdy zalogowałem się, nie mogłem napisać tematu w dziale twóczość. Proszę o naprawianie tego typu bugów.
[quote name='Blackgamers666' timestamp='1357131191' post='104717']
Odwiedż mój kanał BYKUANDHERCIKS mam pare ciekawych filmów , przy okazji obejrze kilka twoich bo mi się nudzi
[/quote]
Tak, wejdę na twój kanał, ale nie zapomnij zostawić łapki w górę i pozytywnego komentarza.
I błagam cię, powiedz coś tym hejterom xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
To nie jest bug. Można tam pisać od 10 postów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
1. jako ochrona przed nabijaczami postów typu "witaj", "cześć", itp. odpowiedzi pisane w tym dziale nie są liczone;
2. to, że ignorujesz strukturę i podział tego forum jest powodem, żeby mieć pretensje;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crafter105    0

Refresh!

Piszcie co chcecie widzieć.

Edytowane przez Crafter105

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Na początku chcę przeprosić wszystkich moderatorów, za wykonywanie ich obowiązku i pełnienie roli "społecznego moderatora", ale jak to czytałam to mnie poniosło...

Regulamin, który zaakceptowałeś przy rejestrowaniu się na stronę nie jest tylko po to, żeby móc kliknąć bezmyślnie "tak, zapoznałem się z regulaminem i go akceptuję".

Rabus natrudził się, by umieścić w nim wszystko co najważniejsze dotyczące forum.Między innymi to, od ilu postów można pisać nowe tematy/wiadomości prywatne, gdzie możesz się reklamować a gdzie nie itp. Następnym razem polecam tą mało wciągającą, jednak istotną lekturę, żebyś nie miał do administracji takich pretensji... 

Po raz kolejny przepraszam (tak wiem zasługuję na warna, poświęcę się dla dobra ludzkosci) i już pisze coś, co może napisać zwykły użytkownik Strrzyga...

Może napisałbyś coś więcej o sobie? Chociażby taką informację jak masz na imię, ile masz lat? Jak chce Ci się odpowiadać, to niżej masz trochę więcej pytań :

Czym się interesujesz?

W co grasz oprócz minecrafta?

Masz jakąś ulubioną książkę?

Dużo czytasz?

Oprócz filmów na yt tworzysz coś jeszcze?

Masz teraz ferie?

(jeśli jesteś w gimnazjum) Do jakiego liceum chcesz iść?

Jakie jest Twoje największe marzenie?

W jakiej sytuacji nie chciałbyś sie znaleźć?

Lepiej mieć paczkę kumpli czy jednego, prawdziwego przyjaciela?

Masz ulubionych vlogerów?

Masz ulubionych letsplayerów?

Jakiej potrawy nie znosisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez PanWasidlo
      Witajcie, wymyśliłem ostatnio serię z minecrafta na yt pod nazwą "Powrót to przeszłości" w serii tej mam zamiar zwiedzić wszystkie wersję minecrafta od pierwszej alphy po najnowsze wersje. I teraz pytanie do was czy ktokolwiek z was chciałby oglądać taką serię? Dopiero zaczynam z Youtubem, próbowałem wcześniej ale nigdy nie udało się wybić. Ale uznałem, że czemu by spróbować raz jeszcze? Jeśli ten post narusza zasady regulaminu nie mam nic przeciwko usunięciu go. Jeśli kogokolwiek interesowała by ta seria zapraszam na mój świeżo założony kanał na yt:

• Przez Michasx
      Witam chciałbym zapytać czy ktoś chciałby ze mną zagrać lub nagrać serie na moim serverze skyfactory3.
      Oczywiście survival zaczęlibyśmy od początku.
      Jak ktoś chce to proszę napisać w komentarzu lub dodać mnie na Discord-ie.
      Mój discord: Michasx#8823
    • Przez KiK
      Witajcie, poniżej zamieszczam link do minecrafowych świątecznych życzeń dla was   Pozdrawiamy

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Przez matixrd
      Hej,

Wracam na YouTube, chcę tworzyć rózne cut scenki oraz nagrywać m.in. minecrafta, fortnite itp.

To moja pierwsza produkcja ocenicie?

• Przez XardesPL
      Witam wszystkich chciałbym się przywitać na tym forum i oczywiście chciałbym ogłosić mały konkurs osoby które mi dadzą subskrypcję, wybiorę z tych osób, 4 osoby z którymi nagram odcinek  
      Link do kanału : 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      Pozdrawiam
      niedługo będe nagrywał minecraft
  • Dodaj nową pozycję...