BlancikPL 1 Napisano 31 Grudzień 2012 CO mam zrobic jak nie mam calego ekwipunku z przed resetu a mialem zbroje z diametow ulepszona kilof miecz i wiele innych rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 31 Grudzień 2012 A gdzie dowody jakieś Screeny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ibin85 0 Napisano 31 Grudzień 2012 (edytowane) Każdy siedzi i klika tylko F2 aby udokumentować wszystko, bo może coś się stanie z serwerem. Ja miałem wszystkie cenne rzeczy w 'Ender Chest' i wszystko poszło... i nic z tym się nie da zrobić... Edytowane 31 Grudzień 2012 przez Ibin85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 31 Grudzień 2012 Bez udowodnienia o posiadaniu takich itemów zwrotu [color=#ff0000]NIE MA[/color]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlancikPL 1 Napisano 1 Styczeń 2013 teraz juz bede siedzial i klikal caly czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kr3tpl 2 Napisano 1 Styczeń 2013 [quote name='Ibin85' timestamp='1356981793' post='104527'] Każdy siedzi i klika tylko F2 aby udokumentować wszystko, bo może coś się stanie z serwerem. Ja miałem wszystkie cenne rzeczy w 'Ender Chest' i wszystko poszło... i nic z tym się nie da zrobić... [/quote] A gdzie miałeś tą skrzynie? na surowcowej czy w innym miejscu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ibin85 0 Napisano 1 Styczeń 2013 Na mapie głównej, zresztą te rzeczy w niej są przypisane do danego gracza i trzymane w tym samym pliku co ekwipunek, dlatego również zniknęły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlancikPL 1 Napisano 2 Styczeń 2013 zamknijcie to bo i tak nic z tej dyskusji nic nie bedzie mam nauczke zeby sie pilnowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach