Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Blazej_VIP

Kasacja itemów z ekwipunku.

Rekomendowane odpowiedzi

Blazej_VIP    17
Witam dziś około 12:58 wszedłem na serwer i zostałem niemile zaskoczony mianowicie w moim ekwipunku nie było żadnego przedmiotu i proszę o zwrócenie straconych itemów.

Niżej zamieszczam SS który zrobiłem 50s przed wczorajszym resetem serwera:
[url="http://img803.imageshack.us/img803/1462/20121230140712.png"]http://img803.images...21230140712.png[/url]
Tak wiem że mało straciłem ale nie chce mi się znów zasuwać i zbierać tego od nowa... Edytowane przez Blazej_VIP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Malina2706    7
Nie no bez przesady trochę drewna 2 żelazne miecze administracja raczej odda , ale po co zaśmiecać forum jeżeli takie coś możesz zdobyć w 5minut moim zdaniem pisałbym tylko o 21lv ;p
Szczęśliwego Nowego Roku życzy Zina całemu serwerowi i sieci minecraft.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Problemy te wynikają z problemów wynikających z problemów maszyny. Sądzę, że zabranie takich itemów powinno zająć jakieś 5 minutek. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blazej_VIP    17
No niech wam będzie ale warto było spróbować nigdy nie wiadomo. A poza tym to pewnie większa ilość graczy z o wiele większymi stratami zgłosi się w tej sprawie.
Temat można zamknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anurebe    7
Bardziej się zastanawiam, co jeżeli ktoś chodził w pełnym zenchantowanym diamentowym secie i miał w eq. kupę itemów do wystawienia na bazar...
Tak jak ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Wtedy można się zgłosić do moderatorów, którzy po pokazaniu im tego tematu powinni pomóc. :) Np. oddać to co najcenniejsze, oczywiście po "udowodnieniu", że się coś takiego posiadało.
Temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...