agakon 0 Napisano 30 Grudzień 2012 [b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+): 14,5 [/i] [b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b]: World Guard [b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : Mod[/i] [b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : 3,4h dziennie [b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : Nie [b]Co powiesz o sobie?[/b] : A więc nazywam się Agata, uwielbiam grać w minecraft, jestem odpowiedzialna, uprzejma no i zabawna Bardzo zależy mi na KModzie ponieważ chcę wspomóc serwer i pokazać, że potrafię być naprawdę odpowiedzialna [b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Jeśli to ma być głównym powodem to mogę zainstalować ponieważ jeszcze go nie posiadam.[/i] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 30 Grudzień 2012 no to instaluj bo team speak 3 jest wymagany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Didjusejczokled 2 Napisano 14 Styczeń 2013 @up, dokładnie, do tego jakiś mikrofon z biedry i jestem na TAK :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzechuMCraft 0 Napisano 14 Styczeń 2013 Jestem na [b][i]TAK[/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Igorrls 0 Napisano 14 Styczeń 2013 (edytowane) [color=#000000]Nie wiem czy moje zdanie się liczy, ale mi się podoba... [/color][font=comic sans ms,cursive][size=6][color=#008000]GOOD![/color][/size][/font] Edytowane 14 Styczeń 2013 przez Igorrls Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzechuMCraft 0 Napisano 15 Styczeń 2013 Jest spoczko tylko en TS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CleMenSPL 18 Napisano 19 Styczeń 2013 Zapraszam do dalszej części rekrutacji, szukaj na TS mnie, albo swajnera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach