Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez staswalle
      Witajcie!
      Ostatnio odkryłem tajemniczy blok o ID 36. Na minecraft wiki nazywa się właśnie "Blok 36".
      Pierwsze co zrobiłem to zacząłem z nim testować. Udało mi się ustalić, że:
      Jest niewidzialny [po prostu go nie widac] Jest blokiem niesolidnym [np. przepuszcza światło, da się przez niego przejść] Nie da go się zastąpić innym blokiem [tak jak na przykład powietrze, woda, lawa ,trawa] Gra traktuje go jako tzw. entity [ergo, nie jest tak naprawde blokiem] Jest ktoś chętny by trochę poteoryzować, czemu wogule istnieje itp. ?
    • Przez Minemine
      Witam, ostatnio podczas kopania pod ziemią w minecrafcie, natrafiłam na coś dziwnego. Kiedy wykopywałam kamień, niektóre bloki znikały zostawiając po sobie taki biały dymek. Za pierwszym razem pomyślałam,że to błąd, albo nie zauważyłam nietoperza, czy coś. Jednak, znalazłam jeszcze kilka takich bloków w dość bliskiej odległości. Zauważyłam, że owe bloki wykopuje mi się nieco wolniej niż zwykły kamień. Czy wie może ktoś, co to jest? Po pojawieniu się w ekwipunku, pokazuje mi, że to najzwyklejszy w świecie bruk, ale to trochę dziwne, że ciężej jest go wykopać i zostawia po sobie biały dym.

• Przez Chrzaneq
      Moja kolejna piosenka tym razem bez pomocy żadnych programów typu Minecraft Noteblock Studio

• Przez jakubix202
      problem z modami flans mod smart moving mody na wersje 1.8 gdy mam pistolet z flans mod to jest on jakoś dziwnie zrobiony nie trzymam go w ręce tylko gdzieś za ,obok ,na dole
      to wina smart moving ale chce aby te mody jakoś działały ze sobą pomocy co mam zrobić  aby mieć te mody razem i aby flans mod wyglądał naturalnie?

SCREEN shoty na dole 
      mogłem wysłać tylko 2 wyśle więcej screenów ale to w poście poniżej  który się pojawi

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez NAJMEK
      Witam!
      Tworzę serwer Minecraft na wersji 1.8.8 i szukam modów.
      Chciałbym mieć mody z takimi rzeczami:
      -Możliwość przydzielania "sztucznych" skrzydeł,
      -Możliwość przydzielania kolorów na czacie oraz rang przed nickiem wraz z perrmisjami
      -Komendy /tpa /spawn i tego typu
      -Komenda przez, którą można wziąć początkowe EQ
      -Tworzenie NPC z dialogami i questami
      -Tworzenie specjalnych potworów z nazwą, grafiką i lootem(zdobyczą)
      -Mooby i TNT nie niszczą terenu
      -Zaznaczanie terenu, w którym będzie można budować/niszczyć i robić PvP
      -Czat głosowy
      -Dodatkowe komendy admina jak np. wyłączanie czatu globalnego, losowanie na czacie)
      -Czat prywatny
      -Brak możliwości brania przedmiotów z ramek 
      -Całkowite usunięcie wody i lawy ze świata
      I możecie jeszcze jakieś polecić

A i PS Jeśli zły dział to proszę napisać, piszę tu pierwszy raz.
  • Dodaj nową pozycję...