TurboBuildPL 2 Napisano 28 Grudzień 2012 (edytowane) Witam Na wstępie zaznaczę że nie wiedzieć czemu nie mogę pisać w dziale pytania do ekipy. Chciałbym się w końcu zorientować czemu służy zasada [s]działek[/s] farm 4x4? Pozdrawiam Edytowane 28 Grudzień 2012 przez TurboBuildPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 28 Grudzień 2012 Jaki serwer? -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TurboBuildPL 2 Napisano 28 Grudzień 2012 minecraft.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 28 Grudzień 2012 minecraft.pl - sieć serwerów -> freebuild/survival/aliquam/uncrafted. Jeśli chodzi o freebuild, działki 4x4? Od kiedy? ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TurboBuildPL 2 Napisano 28 Grudzień 2012 (edytowane) Popierniczyło mi się, chodziło o farmy 4x4 Chodzi o freebuild.pl Edytowane 28 Grudzień 2012 przez TurboBuildPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 28 Grudzień 2012 (edytowane) @Adeo może jemu chodzi o te farmy 4x4? Edit:Napisałem to sekundę za późno -,- Edytowane 28 Grudzień 2012 przez Miloszu_xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kr3tpl 2 Napisano 28 Grudzień 2012 Ty [quote name='TurboBuildPL' timestamp='1356702337' post='104007'] Popierniczyło mi się, chodziło o farmy 4x4 Chodzi o freebuild.pl [/quote] Chodzi jak już ci pisałem 2 razy, aby poprawić ekonomie serwera (sprzedaż itp) + tak mówi święty regulamin http://forum.minecraft.pl/topic/16611-regulamin-freebuildpl-update-2/ 3.1,II,a. Farma na działce wynosi max 4x4 z max 2 rodzajami farmy! (czyli np. albo melony i dynie albo kakowiec i brodawki etc.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TurboBuildPL 2 Napisano 28 Grudzień 2012 (edytowane) Właśnie kiedy ciebie pytałem to nie odpowiedziałeś mi albo nie widziałem na czacie twojej wiadomości. Poza tym kto powiedział że ja będę to sprzedawał? Jak już to rozdaje za darmo. [s]Żeby takie sytuacje się nie powtórzyły to powiedz mi gdzie jest regulamin bo tak szukam i nie mogę znaleźć nic o działkach i farmach.[/s] Nie zauważyłem linka Edytowane 28 Grudzień 2012 przez TurboBuildPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 18 Styczeń 2013 Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach