Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Igorrls

Podanie KidMod/Moda Igorrls

Rekomendowane odpowiedzi

Igorrls    0
[b]Chciałbym zostać kidmodem na serwerze freebuild.pl[/b]

[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+):14[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: pluginy: LWC, WorldGuard, WorldEdit, iConomy, PermissionsEx, Anti X-Ray, Essentials, Komendy: /ban, /kick, /cprivate, cremove, /op, /deop, /region define, /rg redefine, /rg flag, /rg addmember, /tp,/ money,/money pay,/money grant, i jeszcze więcej...[/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :byłem moderatorem na dwóch serwerach.[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]? : w weekend 6-10 godzin, w tygodniu 4-5 ponieważ mam naukę i treningi.[/color][/font]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828] : Niestety tak, dostałem niesłusznego bana ponieważ niby miałem sojusz na arenie PVP a ja czekałem aż zregeneruje się mi życie. [/color][/font]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828] : Nazywam się Igor, mam 14 lat i mieszkam w łodzi gram w klubie KS Orzeł Łódź, grałem także w ŁKS ŁÓDŹ, w wolnym czasie gram w piłkę nożna i w minecrafta, w minecrafta gram najwięcej z moich gier (najczęściej na multiplayer).[/color][/font]

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) :Tak, posiadam TeamSpeak 3 i mikrofon również.[/i]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] Chciałbym pomagać graczom na tym serwerze ponieważ kocham na nim grać! dlatego chciałbym zostać kid modem...[/font][/color]

Igorrls. Edytowane przez Igorrls

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrGryk    0
[b][font=georgia,serif]Nie mam zastrzeżeń. [color=#008000]Tak[/color].[/font][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
[quote name='MrGryk' timestamp='1357331690' post='105064']
[b][font=georgia,serif]Nie mam zastrzeżeń. [color=#008000]Tak[/color].[/font][/b]
[/quote]

MrGryk, wiem, że chcesz się pokazać z jak najlepszej strony, ale proszę cię, jesli decyzja o tym czy ktoś się dostanie, czy też nie zależy wyłącznie od administracji serwera, to teksty typu: "jestem na tak" powinny padać wyłącznie z ust administracji. To samo się dotyczy pozostałych kandytatów. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2
Czemu nie, osobnik ogarniający grę. Tylko pamiętaj bez sojuszy na pvp :)

Edit:

Nie wiem, dlaczego na pvp nie przestrzegasz 2 zasad: sojusz i campa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Igorrls    0
kr3tpl Dziękuje ;P wiem, przepraszam za sojusz i campa na pvp to już się nie powtórzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2
http://ban.minecraft.pl/player/Igorrls/

Ciągle małe problemy z PVP u Ciebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Igorrls    0
kr3tpl ja się nie wylogowałem... miałem crasha :( uwierz mi. Ehh sorka kr3t naprawiłem już to. To się nie powtórzy.

Edit:

A jeżeli chodzi o wychodzenie za bedrock to nie wiem o co chodziło, bo grzechu kazał mi isc do skrzyni, którą postawił na trybunie więc zbudował z desek schodek i wskoczyłem, a ten mi dał bana... Edytowane przez Igorrls

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Igorrls    0
Nie ma co wyjaśniać... Nie tylko mi dałeś bana za wyjście poza bedrock... poczytaj w skargach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
To jest temat dot. rekrutacji, a nie skarga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak oszukujesz innych to jest cos do wyjaśnienia! Ja ciebie do niczego nie zmuszałem. Pytales się czy możesz tam wejść ja napisałem "NIE".
Ty wchodzisz chociaż jest tabliczka ze za to jest ban... A potem sie dziwisz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Igorrls    0
Nic takiego nie pisałeś, że nie mogę wejść napisałeś "Igorrls cho" więc poszedłem na arenę i napisałeś Idź do skrzyni,zrobiłeś schodek z deski i wskoczyłem, po czym ty mi dałeś bana
Koniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CleMenSPL    18
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Zapraszam do dalszej części rekrutacji, szukaj na TS mnie, albo swajnera.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...