Wojtek574 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Chodzi mi o najnowsza darmową wersję. Ale może ktoś mi dać mc przez gg to jest moje gg 41406022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 27 Grudzień 2012 Jeżeli masz premium - https://minecraft.net/download Jeżeli jesteś piratem, odejdź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek574 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Mi chodzi o darmową nie mam zamiaru tylkę płaci za taka grę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 27 Grudzień 2012 Nie masz zamiaru płacić to nie graj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek574 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Ale ja chcem grać.Ale aż tak dużo nie chcem płacić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 27 Grudzień 2012 Niestety, ale nie ma "darmowej wersji". Jeżeli ściągniesz grę bez płacenia, to jesteś piratem, tzn. [b]POPEŁNIŁEŚ PRZESTĘPSTWO[/b]. Nie pomożemy Ci popełnić przestępstwa. To jest tak, jakbyśmy ci pomogli w morderstwie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek574 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Ja też nie lubię pirackich gier,ale czasami gra za dużo kosztuje więc gram w pirata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 27 Grudzień 2012 Więc jesteś przestępcą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 27 Grudzień 2012 (edytowane) Dajcie Mu spokój, może nie ma kasy na MC? Jak chcesz "darmową" wersje poszukaj coś o Minecraft Demo w Google. Edytowane 27 Grudzień 2012 przez KaoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek574 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Ja po prostu nie jestem taki bogaty jak inni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 27 Grudzień 2012 Jeżeli nie jesteś taki bogaty, to nie powinieneś mieć komputera i internetu. Słuchaj, ja na swoje konto premium zbierałem ponad rok. Nie dostaję kieszonkowego, a kasa ze świąt i urodzin to co najmniej 10 zł. Jak powiedział Kao, ściągnij demo. Demo jest darmowe, więc nie ma z tym problemu. Ale w pełną wersję bez premium nie pograsz, niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach