Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Sniezyn

Skarga na TurboBuildPL

Rekomendowane odpowiedzi

Sniezyn    1
Chciałbym oskarżyć gracza [b]TurboBuildPL [/b]za [b]ścinanie liści z drzew w lesie publicznym[/b] w dniu[i] 27 grudnia 2012 r[/i].
Gracz szkodzi społeczności serwera Freebuild uniemożliwiając pozyskiwanie sadzonek oraz jabłek. Gracz wielokrotnie powtarza tą szkodliwą czynność.
Przybliżona godzina: 13.38.39
Zdjęcia:
sniezyn.y0.pl/minecraft/screenshot/S1.png
sniezyn.y0.pl/minecraft/screenshot/S2.png

- sniezyn Edytowane przez Sniezyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oj proszę Cię jeszcze żebym zrobił to więcej niż raz. Z tymi sadzonkami lekko przesadzasz bo z jednego drzewa wypadają przynajmniej dwie a ja ściąłem liście może z 4-5 drzew.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sniezyn    1
No wybacz, ale widziałem jak co najmniej robisz to 2 razy, i dziwne jest to że ścinasz liście z drzew które tną obecnie inni gracze... A poza tym obcinasz wszystkie liście, resztą zajmie się administracja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2
Sniezyn przesadzasz, mało kto czyta regulamin i tnie cale drzewa do konca. Ale teraz będziemy się temu przyglądać i karać....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Sniezyn' timestamp='1356613036' post='103801']
No wybacz, ale widziałem jak co najmniej robisz to 2 razy, i dziwne jest to że ścinasz liście z drzew które tną obecnie inni gracze... A poza tym obcinasz wszystkie liście, resztą zajmie się administracja...
[/quote]

Straszne normalnie. Potrzebuje JEDEN RAZ liści a ty od razu ze skargą. Poza tym widzę że na screenie masz 2 razy więcej sadzonek niż byłoby potrzebne żeby posadzić to co ja ściąłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez faalinlovewithyou
      eloelo
      ogolnie to zmienilam haslo i nie wiem czm ale nie moge sie zalogowac://  wpisuje wszystkie mozliwe hasla jakie moga byc i ktore moglam ustawic. zalezy mi na odzyskaniu tego konta bo jednak duzy lvl i wysoka rangaXD zaden z adminow mi n odpisuje :III  nw co robic 
    • Przez Pawcio07
      Witam
      Zmieniłem ostatnio nick i chciałem napisać do administracji feerko.pl wiadomość ale nie mają forum więc nie wiem co mam zrobić. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Mam minecraft premium. Nie mam jak skontaktować się z administracją.
    • Przez adamkoDAN
      Oskarżony : keris8

Powód : Przeklinanie

Dowody :

• Dodaj nową pozycję...