amek265 0 Napisano 27 Grudzień 2012 (edytowane) Witam, Przepraszam za moje wyłonione zło. Nie chciałem tego zrobić a nawet o tym nie wiedziałem o tym ,że to zrobłem. Był u mnie mój kolega i on wpisał komendę jak był sam w moim pokoju. Ja w tym czasie musiałem na chwilkę pójść do mojego Taty by mu pomóc przy przyniesieniu paczki. Jeszcze raz bardzo przepraszam za to co zrobiłem. Pozdrawiam Amek265 Życzę szczęśliwego Nowego roku! ;D Edytowane 27 Grudzień 2012 przez amek265 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szata_ 2 Napisano 27 Grudzień 2012 Moim zdaniem powinien dostac mniejszą kare taki prezent Pozrdawiam Szata_2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amek265 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Dziękuje Bardzo!! Pozdrawiam Amek265 Życzę Szczęśliwego Nowego Roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kr3tpl 2 Napisano 27 Grudzień 2012 Nie mam jak tego sprawdzić, czy to ty czy kolega. Przykro mi, kara zasłużona za takie czyny, poza tym to chyba było parę lwc zablokowanych. To byla moje decyzja, świadoma -> jak kara za nią adekwatna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 27 Grudzień 2012 Przynajmniej odpoczniesz od minecrafta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amek265 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Ale mój kolega to zrobił! Powiedział mi ,że tylko raz zablokował drzwi. Proszę unbanujcie mnie. Nie chciałem tego zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szata_ 2 Napisano 28 Grudzień 2012 Jak nie chciałeś to dlaczego zrobiłeś ;3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kr3tpl 2 Napisano 28 Grudzień 2012 [quote name='amek265' timestamp='1356630428' post='103852'] Ale mój kolega to zrobił! Powiedział mi ,że tylko raz zablokował drzwi. Proszę unbanujcie mnie. Nie chciałem tego zrobić. [/quote] Ja nie wiem, kto to zrobił czy ty czy kolega. Twoja postać to zrobiła, więc TY jesteś za to odpowiedzialny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 11 Styczeń 2013 Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach