Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
MM_21585

Technika od zabezpieczenia minecrafta

Pytanie

MM_21585    1
Witam, otworzyłem niedawno serwer ale okazało się że jako laik (miesięczne doświadczenie w gzrze) choć jestem informatykiem nie umiem dobrze skonfigurować pluginów i zabezpieczyć gry. Wchodzące osoby potrafią np. kopiować bloki diamentu czy podpalać choć jest dana flaga. Szukam Osoby co pomogła by mi dopracować pliki, oraz przejść z wersji 1.4.5 na 1.4.6. Maszyne posiadam porzadna w tej chwili 125 slotów... ( z góry uprzedzam - ponieważ na maszynie jest kilka wirtualizacji i gier nie daje dostepu do niej) przy konfiguracji jestem w stanie podmieniac zminiane pliki i wklejać zawartość.
Pozdrawiam

kontakt gg 2487270
Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Maxiu    0
[color=#00ff00][font='comic sans ms', cursive][size=5]No Witam, witam.. To Może ja zacznę..[/size][/font][/color]

[color=#00ff00][font='comic sans ms', cursive][size=5]Nazywam się Kacper..[/size][/font][/color]

[color=#00ff00][font='comic sans ms', cursive][size=5]Mam 14 lat.. Posiadam oczywiście skype/mumnle/team speak3.[/size][/font][/color]

[color=#00ff00][font='comic sans ms', cursive][size=5]Ogólnie w serverach siedzę około 1,5 roku.[/size][/font][/color]

[color=#00ff00][font='comic sans ms', cursive][size=5]Mam również stworzone swoje servery na owncraft.pl oraz craftserve.pl[/size][/font][/color]

[color=#00ff00][font='comic sans ms', cursive][size=5]Myślę że Ci Się przydam gdyż.. Mam swoje własne spolszczone pluginy.. byłem technikiem/administartorem na innych serverach.[/size][/font][/color]

[color=#00ff00][font='comic sans ms', cursive][size=5]Zrobię to za darmo gdyż takie coś mi się bardzo podoba..[/size][/font][/color]

[color=#00ff00][font='comic sans ms', cursive][size=5]Dziennie gram około 4-5 godzin w weekendy okolo 6-7 godzin..![/size][/font][/color]

[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"][size=3] [/size][/color][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi