Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BlancikPL

gold

Rekomendowane odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez DooBLER
      Ten temat służy do zgłaszania problemów z płatnościami na stronach serwerów.
      Jeśli wpisałeś kod otrzymany z SMS lub przelewu, odczekałeś kilkanaście/kilkadziesiąt minut i nie widać efektu, to napisz o tym tutaj.

W zgłoszeniach proszę podawać:
      Login z Minecraft'a. Serwer na jakim był wpisywany kod. Czy kod był kupiony SMS czy przelewem? Czy na stronie pokazywały się jakieś błędy? Jeśli to możliwe datę i godzinę zakupienia kodu. Jeśli to możliwe datę i godzinę próby wpisania kodu na stronie. Jakiś kontakt do siebie gg itp (dla mnie najwygodniej jest na TeamSpeak) Proszę NIE podawać tutaj zakupionego kodu dostępu!!!

Problemy można też zgłaszać do administratorów konkretnych serwerów, a oni zgłoszą je mi, można też pisać bezpośrednio do mnie na PW.

To nie jest temat do dyskusji, wszystkie offtopy będą usuwane...
    • Przez antekA1
      26.07 zakupiłem konto Gold na serwerze Freebuild.pl na 5 dni (czyli do 31.) a dzień po zakupie (27.07) rozpoczęła się przerwa techniczna, więc praktycznie nie miałem możliwości wykorzystania konta przez 4/5 czasu. Proszę o przedłużenie ważności mojego konta Gold.
  • Dodaj nową pozycję...