Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
lolek3310

lolek3310 [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

lolek3310    1

Nick: lolek3310

Klasa: Drwal

Swoją wędrówkę rozpocząłem w Venderinie - krainie pogrążonej w chaosie i wojnie. Mieszkając w Wiosce Schelez, która jest otoczona przez lasy od razu chciałem być drwalem. Jeszcze przed śmiercią Wielkiego cesarza i nastaniem wojny żyłem dostatnio i bez problemów. Niestety później było już tylko gorzej. Najpierw zbuntowała się Matria, potem Bunduk, aż wreszcie całe królestwo poszło w rozsypkę. Wiedziałem, że nasza wioska jest łakomym kąskiem dla sąsiadów, więc spakowałem manatki i uciekłem do Barbonu - miasta-portu. Spotkałem tam Camil92PL - najmłodszego z synów wielkiego cesarza. Mówił mi, że jedzie do portu Actus w Regnum, gdzie uznają go za króla. Najpierw podchodziłem do tego z dystansem, ale gdy Camil92PL powiedział mi że, w Regnum jest wiele lasów zdecydowałem wyruszyć z nim. Znalazłem tam schronienie, pracę oraz poznałem miłą , ładną i mądrą kobietę o imieniu Miriam. Wzięliśmy ślub i razem z nią pomagałem Irianowi w dojściu na tron. Teraz, gdy już nam trochę lat na karku, żyję szczęśliwie z Miriam i trójką dzieci w Atteke - wiosce na skraju lasu.

Jestem szczęśliwy jak nikt inny

KONIEC

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...