Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość camil92PL

Ekipa RoleCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Poszukuję kilku osób z ekipy MinecraftPL, a dokładniej :

1 admina - kogoś kto zna się na siedzeniu w plikach serwerowych

2 moderatorów - którzy znają się na rzeczy i mile by było że na budowaniu też :)

Jak jest głośno o mnie mam problemy z netem (po przeprowadzce jestem i nie mam jeszcze normalnego neta) i jest "niewielki" chaos. Co prawda do kilku dni już powinienem mieć wszystko ok z nim, ale nie chciałbym aby sytuacja się powtarzała.

Chętni do pomocy czy też do dojścia do ekipy proszę pisać w tym temacie lub do mnie na GG - 124383

Dziękuję camil92PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quinz    16

"Haos" przez "ch" :>.

"Poszukuję kilku osób z ekipy MinecraftPL, a dokładniej :"

Raczej "do". Poza tym , napisałeś w sektorze widzialnym tylko dla moderatorów i ekipy z innych serverów. Przenieś sobie :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Jak napisałem w pierwszym zdaniu nie szukam jakichś innych ludzi z poza MCPL i dlatego jest tutaj. I szukam "z" a nie "do". Jak byś wiedział zajmuje się ekipą rolecraft a nie minecraftPL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quinz    16

Hmph , wiem lepiej niż ci się zdaje. Pomyśl tak w ogóle , ile jest tutaj osób wolnych które nie są już w innych ekipach - Ja, Rabus i Enclude który z tego co wiem na nic nie ma czasu. Na 90% nikt się nie wyrobi z dwoma serverami na raz , a jeżeli tak to chyba śpi 5 godzin dziennie i resztę czasu spędza na minecraftcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

kilka osób z innych serwerów grywało przez te 3 dni działania na serwerze za co inni byli trochę pesymistycznie nastawieni do mnie za to XD, ale chodziło mi o pomoc ogólnie (współprace). Teraz przyjąłem 2 osoby (1 moderatora i 1 admina) więc jakoś powinno to już lecieć :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
borsuk    80

Jeżeli nadal szukasz kogoś do pomocy od strony plików i babrania się w tym całym technicznym bagnie to... chętnie pomogę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...