werweki 6 Napisano 23 Grudzień 2012 Witam! Jakiś miesiąc temu dostałem bana od GreenBlinda za "nie zależy mi na jednym graczu". Stało się to dla tego, że zostałem zabity przez jednego z adminów piorunem. Wydawało mi się to raczekj nie za bardzo sprawiedliwe ale faktycznie miałem sojusz z jednym z graczy na arenie PVP. Bardzo za to przepraszam i proszę o zrozumienie mojej złości w takim momencie bo zginąłem w bardzo dobrym eq. Proszę o UB WERWEKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 23 Grudzień 2012 było nie obrażać ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werweki 6 Napisano 23 Grudzień 2012 Tyle że ja cie nie obraziłem. Z tego co pamiętam to spamiłem i tyle ;0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 23 Grudzień 2012 to naucz sie pamiętać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba999209 1 Napisano 26 Grudzień 2012 Odbanujcie go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach