P.Devil 1 Napisano 23 Grudzień 2012 Witam. Od wczoraj zmagam się z problemem cofniętej kasy na serwerze. Miałem 1300$+, teraz mam 100$. Na nic jej nie wydałem, a przynajmniej nie 1000$ i z tego względu chciałbym prosić o zwrot poprzedniej kwoty. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 23 Grudzień 2012 Dowody ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.Devil 1 Napisano 23 Grudzień 2012 Ale co dowody? Czego? Że miałem tyle kasy? Sorry, nie robię screenów za każdym razem, gdy wpiszę /money. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 23 Grudzień 2012 Pisało do mnie już parę osób z podobnym problemem. Okazało się, że osoby, które posiadają sklep na bazarze, tracą pieniądze ponieważ inni gracze sprzedają swoje towary na Twoim stanowisku. Jeżeli masz sklep to upewnij się, czy w jakiejś skrzyni nie ma możliwości sprzedania przez kontrahenta itemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.Devil 1 Napisano 23 Grudzień 2012 (edytowane) Wiesz, codziennie sprawdzam towar i nie zauważyłem, bym miał kiedykolwiek nadwyżkę (jeśli o to chodzi). I nie, nie da się u mnie sprzedawać towaru, bo nie mam S na tabliczce. Tylko B. (chyba, że jest jakiś bug, o którym nie wiem) Edytowane 23 Grudzień 2012 przez P.Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 27 Styczeń 2013 Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach