Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rapikol

Podróż do portu Actus

Rekomendowane odpowiedzi

Rapikol    88

"Dwadzieścia lat później miasto jest już duże i zamieszkane przez sporą liczbę mieszkańców. W końcu docierasz tu i Ty. Po miesiącach przygotowań udaje Ci się uciec z pogrążonego w wojnie Venderinu. Kilkanaście dni później docierasz do wybrzeży Regnum. Docierasz do portu Actus. Przed Twoimi oczami pojawia się obraz wspaniałego młodego miasta, nad którym rozpościera swój cień wspaniała katedra Wschodzącego Słońca. Szybko odnajdujesz się w lokalnym społeczeństwie i zaczynasz się rozwijać razem z królestwem. Kto wie może w przyszłości na czele Twojej armii, Regnum odbuduje Diamentowe Królestwo!"

Czy nie sądzicie, że podróż do portu Actus się opóźnia? To pewnie przez liczne sztormy na morzu, niektóre statki jeszcze nie wypłynęły z portu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Azzan    5

pewnie tak, niektórzy powieszeni (ban) złe warunki (internet z orange) nie pozwalają nam dotrzeć do portu. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Tak zdecydowanie droga jest długa , niektórzy powypadali ze statku podczas sztormu (odrzuceni) inni dostali szkorbut (do poprawy) , ale dzielne szczury lądowe w spokoju wyczekują na dotarcie do celu.A nasz kapitan Rabus oraz nasz maszynista statku parowego który wrzuca węgiel do pieca Camil się starają ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
M4lutk1    4

Niestety nasz podróż trwa dłużej niż to było zaplanowane przez naszego Kapitana. Winę możemy zwalić jedynie na pogodę, która obfituje w kilkumetrowe fale sztormowe, oraz huraganowe wiatry. Miejmy jedynie nadzieję, że nasz statek wytrzyma warunki atmosferyczne i z lekkim poślizgiem dobije do upragnionego portu Actus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Wątpie mój drogi, droga długa została, warunki nie przychylne, wiele ofiar (Odrzuceni)... Jestem w depresji, ale nie po to się starałem żeby teraz się poddać! Będę za wszelką cene próbował utrzymać sie na tej łajbie póki nie ujrze Krainy Regnum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Niestety wiatry nam nie sprzyjają niewolnicy (Obitoo , Walek , Crisperek , Januszek) wolno wiosłują i najszybsze przybycie do portu w najbardziej pozytywnej wersji będzie za 2 dni , tymczasem ktoś ma ochotę na łyk rumu?

Aj Aj kamraci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
M4lutk1    4

Musimy walczyć o przetrwanie. Tyle dni w podróży nie może odejść w niezapomniane. Nie po staramy się zostać na statku, aby za jakiś czas rezygnować. Trzymajmy się razem i starajmy się dopłynąć do Actus, chociażby o własnych siłach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Właśnie, trzymajmy się razem bracia. Uciekliśmy z różnych wsi, miast z Królestwa Venderin, jesteśmy jak rodzina w potrzebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Panowie nasz statek chyba tonie , ale orkiestra jak zawsze zostanie i będzie grać do końca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Informacje które do nas do nas doszły są bardzo niepokojące, Regnum zostało zdradzone i zniszczone, statek tonie. Przewidywane opóźnienie: 7 dni :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Musicie prowadzić dyskusje o mnie ?

Nie mam teraz jak poprawić mapy, a tym bardziej skonfigurować pluginy na nowo. Nie będę otwierał serwera w pośpiechu, aby padł po 3 dniach i resetować go ponownie. Co niektórzy mnie tu krytykują, że co ja zrobiłem, że nie mogę nic zrobić bo mam problemy z netem, a 100 innych ludzi czeka, aż serwer będzie. Szczególnie piszę tutaj o tych co mi spamują od rana do nocy co z serwerem, jak, gdzie, kiedy. Widzieliście sami - w ciągu 2 dni padł Group Manager i Permission. Pierwszą usterkę naprawiłem mając już problemy, ale przy drugiej mnie nie było i się okazało, że wszystko padło. Niestety "wszystkiego" nie naprawie w minute, tym bardziej jak mnie jeszcze wkurza oczekiwanie na to że plik 1mb przesyła się 5 minut.

Więc proszę o wyrozumiałość i cierpliwość. Nie zapomniałem o serwerze ani nic z tych rzeczy. Jak będę mógł już działać to wtedy uporam się z tym w moment...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11

Mości panowie... majaczycie zaprawdę! Przez piekło przebrnęliśmy, a czas robi Wam za przeszkodę? Podciągnijcie pantalony i nie róbcie pod siebie - dopłyniemy na pewno!

@UP

Ja rozumiem i dziwię się, że ktoś Ci spamuje. Takie działanie wyklucza samo siebie.

@reszta

Chcecie szybko zagrać? To dajcie mu spokojnie nad tym popracować. Chyba chcecie grać na porządnym serwerze, a nie na jakimś szmelcu, prawda? A więc przestańcie zawracać głowę. Cierpliwości..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Zaiste jestem wkur*****, ale jutro gdy wstane, spokojny będę, ujrze światło nowego dnia i nowe możliwo... Walić to!... Camil92PL przepraszam za moje zachowanie, jestem strasznie niecierpliwą osobą :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11

Zaiste jestem wkur*****, ale jutro gdy wstane, spokojny będę, ujrze światło nowego dnia i nowe możliwo... Walić to!... Camil92PL przepraszam za moje zachowanie, jestem strasznie niecierpliwą osobą :unsure:

Sądzę, że mogę zaryzykować stwierdzenie w ciemno, że opłaca się czekać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ArroErtinek    0

@reszta

Chcecie szybko zagrać? To dajcie mu spokojnie nad tym popracować. Chyba chcecie grać na porządnym serwerze, a nie na jakimś szmelcu, prawda? A więc przestańcie zawracać głowę. Cierpliwości..

I Agree, Panowie oraz Panie dajmy camilowi czasu, chyba lepiej pograć na dobrym dopracowanym serverze?? :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Serwer stał wcześniej pod nazwą CraftTribes i o dziwu nie było takich problemów nigdy... Teraz nie mam pojęcia czemu tak się dzieje :/ Serwer w ciągu 2 miesięcy jak stał (pół miesiąca końcowe już zamknięty praktycznie), działało wszystko sprawnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11

Może wina jakiś nowych pluginów, które się gryzą ze sobą? Miejmy nadzieję, że w końcu wszystko będzie działać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

pluginy już stoją. Musze je tylko ustawić (chodzi mi o takie pierdoły jak głód jedzenie questy itp itp). I mapę naprawić xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...