Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Naomi0108

Podanie

Rekomendowane odpowiedzi

Naomi0108    0
[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+): 14.[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b]: WorldGuard, WorldEdit, iConomy, jobs, LWC.

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :[/i]
[i]Nie, nie miałam.[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : 2-6h.

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : Nie.

[b]Co powiesz o sobie?[/b] : Mam na imię Natalka. Mam 14 lat i chodzę do 2 gimnazjum. Mieszkam w Ciechanowie. Interesuje się szkicowaniem. Lubię zwierzęta. Szybko uczę się nowych rzeczy, gram tylko w Minecrafta i lubię w nim budować.

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Tak posiadam, mikrofon też.[/i]

Wiem, że w ekipie jest dużo osób i nie wiem czy uda mi się do niej dołączyć, więc proszę o rozpatrzenie mojego podania pozytywnie.[i] [/i]
[i]Pozdrawiam Naomi0108. :*[/i] Edytowane przez Naomi0108

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4
Chyba troche krótko grasz na serverze x3. Ogółem WG znane, a co do obowiązku... Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Poczekajmy na werdykt. Edytowane przez havoC4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43
Jak dla mnie wygląda ok ;) Jeżeli swajner się zgodzi to mogę ci w ten weekend zrobić test ( a jeżeli mi się uda to wcześniej)

Ps. Ten dziwny moment gdy wszystkie avatary w temacie pochodzą z anime/mangi ;_;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Zapraszam do dalszej części rekrutacji, szukaj na TS gościa o nicku CleMenSPL. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...