Naomi0108 0 Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) [b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+): 14.[/i] [b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b]: WorldGuard, WorldEdit, iConomy, jobs, LWC. [b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :[/i] [i]Nie, nie miałam.[/i] [b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : 2-6h. [b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : Nie. [b]Co powiesz o sobie?[/b] : Mam na imię Natalka. Mam 14 lat i chodzę do 2 gimnazjum. Mieszkam w Ciechanowie. Interesuje się szkicowaniem. Lubię zwierzęta. Szybko uczę się nowych rzeczy, gram tylko w Minecrafta i lubię w nim budować. [b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Tak posiadam, mikrofon też.[/i] Wiem, że w ekipie jest dużo osób i nie wiem czy uda mi się do niej dołączyć, więc proszę o rozpatrzenie mojego podania pozytywnie.[i] [/i] [i]Pozdrawiam Naomi0108. [/i] Edytowane 23 Grudzień 2012 przez Naomi0108 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 25 Grudzień 2012 (edytowane) Chyba troche krótko grasz na serverze x3. Ogółem WG znane, a co do obowiązku... Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Poczekajmy na werdykt. Edytowane 26 Grudzień 2012 przez havoC4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naomi0108 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Proszę o werdykt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 27 Grudzień 2012 Jak dla mnie wygląda ok Jeżeli swajner się zgodzi to mogę ci w ten weekend zrobić test ( a jeżeli mi się uda to wcześniej) Ps. Ten dziwny moment gdy wszystkie avatary w temacie pochodzą z anime/mangi ;_; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 27 Grudzień 2012 Zapraszam do dalszej części rekrutacji, szukaj na TS gościa o nicku CleMenSPL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach