Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
spinka666

spinka666 [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

spinka666    0

Poprawione

Trochę mnie to zaskoczyło ale mam rekordową ilość postów na podanie. O.o Nic nie kumam.

I co dobrze już??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

dyskusja nie na temat i spam i dlatego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

Nie wiem, kto w czasie mojej nie obecności zajmuję się moimi obowiązkami, ale nie podoba mi się ten spam. A i chyba, zacznę rozdawać ostrzeżenia za offtopowanie.

Co do RP. Spinka ma racje. RP czyli Role Play to odgrywanie postaci. A też nie ma racji, bo nasz serwer nie przewiduje, elfów, orków, koto-ludzi czy innych humanoidów. Są to klimaty średniowiecza, jak to już ktoś wcześniej napisał.

Czytam dopiero teraz. I jeśli Camil akceptuje Twoją "odmienność" w postaci uszu. Nie ma problemu, ale pamiętaj. Dzieciaki z sąsiedztwa mogą nie dać Ci żyć, z powodu Twojej odmienności.

@edit podwójne "chyba" się wkradło =='

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Dobra ja się nie zajmuję podaniami :) Ale sam informuj ludzi kiedy jesteś, kiedy sprawdzasz, i za ile będziesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
spinka666    0

Nie wiem, kto w czasie mojej nie obecności zajmuję się moimi obowiązkami, ale nie podoba mi się ten spam. A i chyba, zacznę chyba rozdawać ostrzeżenia za offtopowanie.

Co do RP. Spinka ma racje. RP czyli Role Play to odgrywanie postaci. A też nie ma racji, bo nasz serwer nie przewiduje, elfów, orków, koto-ludzi czy innych humanoidów. Są to klimaty średniowiecza, jak to już ktoś wcześniej napisał.

Czytam dopiero teraz. I jeśli Camil akceptuje Twoją "odmienność" w postaci uszu. Nie ma problemu, ale pamiętaj. Dzieciaki z sąsiedztwa mogą nie dać Ci żyć, z powodu Twojej odmienności.

Spoko jestem męskim wojem wcinam stejki i wygram z każdym (może?!) po męsku. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

I oglądasz filmiki CTSG. I ja to szanuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
makus12    1

Hm, a nie może być to człowiek, lecz z wadą genetyczną? Tylko musiałby zmienić lekko historię i po krzyku..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wa-lek    0

Ludzie i po co ten spam? Jest przyjęty, a Y4nuszek po prostu zapomniał zamknąć tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...