Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
sena

Sena3000 [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

sena    0

Nick: sena3000

Klasa: górnik

Historia:

Pochodzę z średnio zamożnej rodziny która zamieszkiwała jedną z wiosek w krainie Veredin. Moi rodzice posiadali kilka morgów ziemi którą uprawiali okoliczni mieszkańcy, lecz nie przynosiło to dużego zysku. Wszystko przez ciągłe najazdy Barbarzyńców, zrównywali wszystko z Ziemią. Wtedy też ojciec wysłał mnie do szkoły górniczej, to była wtedy jedyna przyszłość dla mnie i naszej rodziny. Po kilku latach studiów powróciłem do rodzinnej wioski, gdzie nie było śladu po najazdach. Właściwie wszystko było inne niż zapamiętałem.Wojny się już skończyły i nastał pokój i dobrobyt. Gospodarstwo było większe i prosperowało lepiej. Ojciec sprzedał trochę ziemi, gdzie odkryto duże złoża surowców, żeby można było otworzyć tam kopalnię. To tam nabywałem praktyki po szkole. Przez kilka lat wydobywałem żelazo i złoto, w które obfitowały nasze tereny.Niestety, kiedy zmarł Cesarz, a liczne konflikty wewnętrzne doprowadziły do upadku dworku, który został spalony i ograbiony, zostałem pozbawiony wszystkiego. Byłem zmuszony opuścić rodzinne strony, nie znając się na walce, nie mogłem się nawet bronić. Po wielu miesiącach ukrywania się trafiłem wreszcie na jeden ze statków który płynął do "bezpiecznej krainy gdzie spokojnie można zacząć życie na nowo", postanowiłem sprawdzić co to za kraina, bo i tak nie miałem już nic do stracenia, po kilkunastu dniach podróży dotarłem do miasta nad którym górowała piękna katedra, właśnie gdy ją zobaczyłem, zdałem sobie sprawę, że tu mogę zacząć żyć na nowo.

Skin:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...