Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
rafcio28

Podanie do normalnego grania na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

rafcio28    0
Chciałbym zagrać na serwerze aliquam.pl
jestem kreatywny i nie przeszkadzam w budowie innym graczom
mój nick to SkyMan407

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Franiu    41
Nie rozumiem o co Ci chodzi... nasz serwer nie posiada whitelisty. Poprostu wchodzisz i grasz. Do zamknięcia.

[color=#ff0000]Już rozumiem nie uwzględniajcie tego komentarza. Mój błąd po prostu nie było mnie gdy była ta zmiana.[/color] Edytowane przez FraniuPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Franiu, nie do końca. Serwer ma tak jakby white-list i każdy, kto ma rangę guest musi pisać podanie.

Do [url="http://forum.minecraft.pl/topic/18789-glupie-pomysly-administracj/"]Twojego tematu[/url] rafcio28, bo nie zdążyłem odpowiedzieć, gdyż Woozie odpisał i zamknął temat:
Dla mnie jest to także dość dziwny pomysł. Powstał on (z tego co wiem) z powodu jakim są niektórze gracze. Wiele z nich nie czyta regulaminu, tabliczek i pytają się milion razy o coś i spamują. Administracja chce się pozbyć tego pomysłu i stworzyć coś na kształt white list, aby iść na jakość, a nie ilość. Dość dziwny pomysł, ale po części go rozumiem, gdyż widzę, co niektórzy wyrabiają w ostatnich dniach. Według mnie idea podań jest dość ... głupia, ale obecny do tej pory system także był zły ze względu na ilość tzw. "bezmózgów".

Częściowo popieram Twoje zdanie.

A odnośnie samego podania. Widzę, że trzeba jakiś wzór dać. [url="http://forum.minecraft.pl/topic/18754-wzor-podania-o-dostep-do-gry/"]Jest tutaj[/url], więc może zedytuj trochę posta, bo się Woozie i tu poczepia.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258
[quote name='Atexor' timestamp='1355668965' post='102491']
Dla mnie jest to także dość dziwny pomysł. Powstał on (z tego co wiem) z powodu jakim [s]są niektórzy gracze [/s][color=#ff0000]jest większość Guestów[/color]. [s]Wiele z nich[/s] [color=#ff0000]Wszyscy [/color]nie czyta[color=#ff0000]ją[/color] regulaminu, tabliczek i pytają się milion razy o coś i spamują. Administracja chce się pozbyć tego pomysłu i stworzyć coś na kształt white list, aby iść na jakość, a nie ilość.
[/quote]

Teraz się zgadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
filutinio    0
[size=5][color=#ff0000][u]Szanowny Panie Woozie[/u] [/color]czy mógł bym zacząć normalną gre na najlepszym serwerze aliquam.pl[/size]

[size=5]Nie wiem czy to coś do ale mój nick to filutinio [/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mate28    4
Dwaj panowie powyżej. Żeby zagrać normalnie na naszym serwerze, trzeba złożyć [u]osobny[/u] temat a nie podpisywać się pod czyimś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Za to co pokazaliście przed chwilą, nie pisząc we własnym temacie macie nikłe szanse..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...