Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Blackgamer666

TABLET- Nisko budżetowy opłaca się ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio w ofertach różnych marketów są tablety średnio od 200-600 zł manta ,goclever, trak, prestigio i inne. Pytanie jest takie czy opłaca się kupić takie urządzenie? . Ja osobiście na oku mam tablet firmy goclever cena to 200-250zł doradcie mi czy go kupić może ktoś z was ma ten tablet napiszcie jego wady i zalety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
jeżeli ma 2 rdzenie(Snapdragon <3), minimum 1gb ramu, grafike adreno 230 lub cos podobnego to bierz, firma i inne bajery to już własna ocena, aparat i inne duperele już sam się zastanów czy Ci potrzebne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tytus00    0
Mój kolega dostał ostatnio tableta 9 calowego z manty z 1gb ramu procesorem 1,2 i 4 gb pamięci tablet jest bardzo fajny lecz czasami podczas otwierania większych stron czy bardziej rozbudowanych aplikacji przywiesza się na około 5 sek. Cena tego tableta to około 580zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja ostatnio nabyłem ntt a72b szybki tablet multimedialny i nic nigdy mi się nie zwiesiło tablet ma 1024 mb pamięci ram 8 gb pamięci flash procek cortex a 9 grafika mail 400 a kosztował mnie około 500 zł ...... (uważam ten temat za zamknięty\)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gaculu    1

Polecam GoClevet T76 idealny do nawigacji i zabawy :) puszczasz filmiki rmvb z tableta i podłączasz do TV przez HDMI. Bardzo przydatne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...