Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MinecraftManti

Podanie MinecraftManti vol. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, że to tak wyszło. @swajner chodziło mi o to, aby usunąć, bo chciałem się dać lepiej poznać. Jak ktoś twierdzi, że za mało grałem to proszę o nie odrzucanie podania przez jakiś czas - pogram więcej. Nie widzę nic złego w chodzeniu spać ok.22 :) Nie spamujcie.

Wiek (wymagane jest 14+): 14
Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie? : znam podstawowe komendy, wiele pluginów takich typu worldedit, command book,
worldguard etc. Jeśli czegoś nie będę znał nie widzę problemu żeby się douczyć
Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : Tak. Byłem administartorem na jednym serwerze (nie
swoim) i moderatorem na dwóch innych.
Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? : Dość dluugo Wiele czasu zajmuje mi nauka, ale gdy wracam ze szkoły prawie zawsze gram przez dłuższy
czas.
Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? :NIE
Co powiesz o sobie? : Nazywam się Mateusz. Mieszkam w Warszawie. Uczęszczam do gimnazjum dwujęzycznego. Lubię uprawiać sporty - szczególnie baseball i
koszykówkę. Trochę gram - głownie w minecraft, ale bez przesady. Lubię pomagać innym, jestem pracowity. Nie mam problemów z ortografią i piszę kulturalnie
(chodziło mi o brak wulgaryzmów). Spodobał mi się ten serwer i chciałbym pomóc w jego prowadzeniu.
Czy masz TeamSpeak3? (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Mam, ale niestety nie mam mikrofonu. Być może niedługo
będę miał.
PS Mam premium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PS2 swajner, nie chodziło o to, iż nie wytrzymałem tylko poprostu robił się spam i chciałem dać się lepiej poznać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168
Ale Ty niecierpliwy jesteś... Zamiast pisać ciągle podania po prostu pokaż na serwerze że zasługujesz na szansę. Chociaż i tak coś kręcisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szymoniak    0
<Twarzowa Palma>

[quote name='MinecraftManti' timestamp='1355572500' post='102304']
command book :)/> - te podstawowe, worldguarda się jeszcze poducze - nie wszystkie znam

Jeszcze znam worldedit
[/quote]

Po czym po odpowiedzi Green'a która wyglądała tak... :

[quote name='GreenBlind' timestamp='1355575146' post='102313']
akurat kidmod nie potrzebuje worldedita, worldguard to must have
[/quote]

...On napisał:
[quote name='MinecraftManti' timestamp='1355575511' post='102314']
Wiem, ale i tak znam :)/>
[/quote]

Pomóżcie mi zrozumieć tego człowieka.

//Mógłby ktos zmienić mi nick ma forum z szymoniak na ergiet ? To moje stare konto a nie chce zakładać drugiego xD
@Down ok troche inaczej to zrozumiałem. Zobaczymy co na to reszta. Edytowane przez Szymoniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...