Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
wiktorpanda

wiktorpanda [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

wiktorpanda    4

•Nick w grze - wiktorpanda

•Twój wiek - 12

•Klasa jaką chcesz grać - Rolnik

•Krótka historyjka związana z wybraną profesją - Przybyłem tutaj na gape płynąc okrętem flagowym. Moja rodzina przybyła do Venderin w okresie Diamentowego Imperium, aby się wzbogacić. Gdy Cesarz umarł mój dom był następnym celem do grabieży przez barbażyńców, a moja Matka pewnego dnia zniknęła. Musiało się to stać. W końcu na dom napadli barbażyńcy, a ja jedyny ocalałem. Gdy uciekłem zakradłem się do tego statku. Usiadłęm za stosem beczek i czekałem aż dopłyne gdzieś w nieznane. Pewnego dnia rejsu obudziłem się w nocy i zauważyłem szpiega. Zerwałem się na równe nogi, wyszedłem zza beczek i wscząłem alarm. Szpiega zatrzymano, wyżucono za burte a w nagrodę pozwolili mi dalej popłynąć...

•Skin postaci -

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

No nie wiem czy w średniowieczu były Pandy - Rolnicy, to nie Fantasy tylko Rolecraft - Realizm. Także widać że historii serwera nie przeczytałeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JacobsenW    0

Ale się czepiacie. Co w tym złego że ma w nicku panda? To jego zwykły nick, pseudonim, to przecież nie znaczy że będzie udawał pandę w grze. Wielu graczy ma nicki nie związane ściśle ze średniowieczem i nic się nie dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Ale się czepiacie. Co w tym złego że ma w nicku panda? To jego zwykły nick, pseudonim, to przecież nie znaczy że będzie udawał pandę w grze. Wielu graczy ma nicki nie związane ściśle ze średniowieczem i nic się nie dzieje.

On ma skin pandy, obejrzyj go sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gap1996    9

Mnie osobiście najbardziej nie odpowiada historyjka. Nie ma ona nic wspólnego z historią serverowej krainy, a w zasadach składania podań jest wyraźnie napisane:

Historyjka musi pasować do historii świata. Inaczej podanie będzie odrzucone!

Rada? - Popraw historię, bo Administracja najprawdopodobniej nie da Ci szansy zagrania na RP :(.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

Do poprawy

[...] prześladowany przez barbażyńców,

Wsiadłem do szalupy ratunkowej

Jakoś mi to nie pasuje do klimatu RP.

Barbarzyńcy, to barbarzyńcy. Najeżdżają, grabią, palą (i nie o tytoń mi tu chodzi), gwałcą i przeklinają! Raczej nie mieli w manierach "prześladować".

No i szalupy ratunkowe... Jak by serwer był w klimatach stemp punkowych, to jakiś transatlantyk "Tytaniko podobny" mógłby mieć szalupy. Ale raczej okres na jaki pisze się klimat serwera (biedne średniowiecze, gdzie lud ciemny i zacofany). Takich rozwiązań nie stosowano.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...