Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Blackgamer666

Resident Evil 4

Rekomendowane odpowiedzi

Czy graliście kiedyś w tak cudowny surrival horror masa bossów ,potworów i zombi oraz różnego rodzaju broń ale za to mało amunicji a jednak trzeba jakoś przetrwać te piekło . [color=#000000]Kto z was przeszedł tą gre chociaż raz i nie spadł z krzsła ze strachu gdy nagle wyskoczył nam zombi z piłą mechaniczną w ręku i torbą na głowie ?[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
piernik01    18
Powiem tak: ta gra jest słabo zoptymalizowana. Oh przepraszam ta gra nie ma w ogóle optymalizacji ! Dlatego ta gra jest na straconej pozycji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HaszzzzZ    1
Jprdl piernik ale żeś odwalił ;d fabuła sie liczy ^^. ja osobiście przeszedłem ją nie raz i powiem tyle że jest zaje*****. nie to co 5/6 :) im starsza tym lepsza np 2 klasyk :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mój pierwszy residant to była "trójka" na psx ,później RE 4 na PS2 "czwórka" mnie tak wciągneła że grałem codziennie przez 7-9 godz. aż ją przeszedłem. Moim zdaniem jest to najlepsza część w historii tej serji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HaszzzzZ    1
twój cytat: "najlepsza część w historii tej serji" chłopie a grałeś w Re1 Re2 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='HaszzzzZ' timestamp='1355583023' post='102335']
twój cytat: "najlepsza część w historii tej serji" chłopie a grałeś w Re1 Re2 ?
[/quote][color=#ff0000]Grałem od 1 części aż do 6 nie grałem tylko w "piątke" niedługo ją zainstaluje gdyż 3 dni temu ją nabyłem moim zdaniem "czwórka" była naj ciekawsza ale 1 i 2 była też niezła tylko na psx'ie odczuwało się tan klimat i tą presje jaką wywierała na nas gra. A pozatym "trójka" często mnie zaskakiwała grałem w nią na psx'ie w niektórych w momentach gdy jakiś potwór wyskoczył mi zza rogu lub Boss wskoczył do budnku efektownie wybijając szybe to czasami aż serce stawało ze strachu raz nawet wyrzuciłem pada zza plecy zwalając konsole z półki oczywiście reakcje tą wywoływała gra.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PARTYZNAT    0

w RE4 też grałem nie raz przez całą noc ale od gościa z piłą mechaniczną i torbą papierową na głowie jest straszniejszy etap z mnichami. polecam zagrać na podłączonym kinie domowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dogles9    26

Powiem wam, że mnie się podobała,szczerze mówiąc to czuło się pewną niepewność grając w nią...

Warto zagrać w każdą część Resident Evil'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...