Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez berni2905
Minecraft 1.6 pobrałem bez problemów. Jednak za każdym razem kiedy wchodziłem na 'Multiplayer' mój pecet po prostu się zwieszał (problem dotyczący multiplayera tutaj:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
). Mniejsza o to. Usunąłem folder .minecraft by ponownie pobrać grę. Myślałem, że to rozwiąże problem, ale nic się nie zmieniło. Pomyślałem, że trudno i może kiedyś się tym zajmę. Jednak kiedy chciałem pobrać pewne mody, zauważyłem, że nie mam folderu bin. Myślę, że ten folder jest niezbędny do wgrywania modów, chyba że coś się zmieniło w najnowszej wersji. W każdym razie nie potrafię na chwilę obecną moddować mojej gry. :/ Proszę o szybką pomoc. -
Przez KristoforoH
Zauważyłem, że na serwerze jest white-lista.Nie moge nzalezc zawiadomienia o wprowadzeniu!O co chodzi?
(prosze o nie dawanie warnow)
-
Przez SpecialScout
Cześć wszystkim, mój problem polega na tym, że grzybowe krowy mi się nie spawnują. Wczoraj pobrałem 1.0.0, znalazłem grzybowy biom i miałem nadzieję, że zamieszkam z tymi mobami. Lecz ku memu zdziwieniu okazało się, że one się nie chcą pojawiać. Mają dosyć spory obszar do spawnu. Dodam, iż już sprawdzałem seed'y gdzie jest grzybowy biom i tam także nie ma krów.
Czym to może być spowodowane ? Proszę o szybką pomoc w miarę możliwości.
Z góry dziękuję.
-