Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Maciek Tota

Siema Ludzie (+pytanie)

Rekomendowane odpowiedzi

Maciek Tota    0
Cześc, Jestem Maciek mieszkam w Krakowie, lubie grać w MC. Mam takie pytanie założyłem konto na Mojang i moge używać go jako konto minecraft, wiecie że jak sie rejestrujecie na mojang to wpisuje sie e-mail który będzie nickiem.D o tej pory grałem na piracie, i chciaałbym sie zapytać czy jak (po zdobyciu konta premium) będe musiał wpisać e-mail czy tworze nick do gry? Prosze o odp. Szybko
p.s. Jutro przyjdzie gift code od kolegi albo nawet dzisiaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Teraz jest nowy styl rejestracji na minecraft i rejestrujessz się na mojang.com. Ci co założyli konto na minecraft.net, mogą użyć tzw. migracji i potem mają tak samo jak ci nowi - logowanie poprzez e-mail. Jest to na przyszłość, bo Mojang coś będzie chciał kombinować z nowymi grami czy co i żeby to był taki wspólny login czy jakoś tak ;)

Logując się do gry wpisujesz e-mail i hasło, a do gry wybierasz sobie nick. Nie wiem jak to dokładnie wygląda, bo sam mam premium dość długo i nie migrowałem konta na mojang.com jednak wiem, że jest coś w stylu wyboru nicku, gdy jest gift/premium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez berni2905
      Minecraft 1.6 pobrałem bez problemów. Jednak za każdym razem kiedy wchodziłem na 'Multiplayer' mój pecet po prostu się zwieszał (problem dotyczący multiplayera tutaj: 
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ). Mniejsza o to. Usunąłem folder .minecraft by ponownie pobrać grę. Myślałem, że to rozwiąże problem, ale nic się nie zmieniło. Pomyślałem, że trudno i może kiedyś się tym zajmę. Jednak kiedy chciałem pobrać pewne mody, zauważyłem, że nie mam folderu bin. Myślę, że ten folder jest niezbędny do wgrywania modów, chyba że coś się zmieniło w najnowszej wersji. W każdym razie nie potrafię na chwilę obecną moddować mojej gry.  :/ Proszę o szybką pomoc.
    • Przez KristoforoH
      Zauważyłem, że na serwerze jest white-lista.Nie moge nzalezc zawiadomienia o wprowadzeniu!O co chodzi?
      (prosze o nie dawanie warnow)
    • Przez SpecialScout
      Cześć wszystkim, mój problem polega na tym, że grzybowe krowy mi się nie spawnują. Wczoraj pobrałem 1.0.0, znalazłem grzybowy biom i miałem nadzieję, że zamieszkam z tymi mobami. Lecz ku memu zdziwieniu okazało się, że one się nie chcą pojawiać. Mają dosyć spory obszar do spawnu. Dodam, iż już sprawdzałem seed'y gdzie jest grzybowy biom i tam także nie ma krów.
      Czym to może być spowodowane ? Proszę o szybką pomoc w miarę możliwości.
      Z góry dziękuję.
  • Dodaj nową pozycję...