Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
MacieKx98

Skradzione konto...

Pytanie

MacieKx98    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Witam. Dzisiaj straciłem konto minecraft. Nie wiem czy jeszcze go odzyskam. Zmieniony został e-mail i hasło co mam teraz zrobić. Ktoś może ma jakieś pomysły? Zaznaczam że konto było [/font][/color][u]Premi[/u][u]um[/u][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] zakupione na allegro jakiś rok temu.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
GreenBlind    129
to by wszystko wyjaśniało (allegro).

Nie masz dowodu zakupu więc w sumie nic, nie wiesz też kto Ci konto zabrał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
lkuszal    76
Ja mam pytanie z innej beczki: ściągałeś jakiegoś moda/launchera/save etc. z youtube w ostatnim czasie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KaoPL    107
Właśnie. Czy instalowałeś modyfikacje MineCash od MaćkaTMPL/SzejkGames i TheNegatyw'a? Edytowane przez KaoPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
MacieKx98    0
Miałem zainstalowane tylko optifine i reis mini map ściągnięte z forum minecraft. Co do pierwszej odpowiedzi co z tego że z allegro jak miałem to konto rok i wzystko było dobrze, no i po za tym wiem kto mi ukradł to konto. Edytowane przez MacieKx98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
GreenBlind    129
jak wiesz kto i masz dowód zakupu to pisz do minecraft.net, byc moze bedzie ci potrzebna osoba z allegro ktora ci sprzedala konto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
MacieKx98    0
Na pewno nie. Nikt by nigdy go nie odgadł bo takiego slowa nie ma w języku polskim. I zapomniałem dodać że najpierw włamał mi się na e-mail i zmienił hasło i e-mail przypisany do konta. Wchodzę później i patrzę że są wiadomości o zmnianie hasła na koncie mojang. Już zmieniłem hasło do e-maila więc na pewno już nie wejdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...