Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Raku666

Raku666 [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

Raku666    0

nick: Raku666

profesja: Wojownik

Historia:

Mój ród wywodzi się z mroźnych krain pólnocy, ludzie nazywają nas barbarzyńcami, jednak my nazywamy siebie Wojownikami. Ród mój, słuchając opowieści ojca mego, z dziada pradziada parchał się wojaczka. Ludzie nazywali nas mordercami i grabicielami, jednak mnie uczono, że walczymy o przetrwanie. W mroźnej północy ciężko znaleźć pożywienie, Mało jest zwierzyny łownej, a jeśli już jest to ceny żywności są naprawde wysokie. Nie znamy tam czegoś takiego jak rolnictwo, nie ma na to warunków. Prócz wielu potworów w mroźnych lodowcach kryją się inne rody, prawdziwie dzikie. Większość tych ludzi to kanibale. Ludzkiego mięsa mimo wszystko nigdy nie brakuje.

Szanse na poprawe sytuacji dało nam zamieszanie spowodowane śmiercią Cesarza. Najznamienitsze rody barbarzyńców jednoczą się i wyruszają na wojnę, w tym mój ród.

Walczyłem ramię w ramię z moim ojcem, widziałem śmierć tych wszystkich niewinnych ludzi, widziałem jak mój ojciec ich morduje, a niedługo później sam ginie jak zwierze, postrzelony z łuku w plecy. Widziałem śmierć mojego dziadka i mojego brata. Nie chce dalej oglądać tej rzeźi. Chcę zacząć nowe życie, ale nigdy nie zapomnę o swoich bliskich i o rodzie z którego się wywodzę. Będę kontynuował tradycje mych przodków. Jednak nie w tym skażonym pochłoniętym złem świecie.

Słyszałem o mieście zwanym Actus. Chyba spróbuję tam, zacząć życie od nowa.

Skin:
/>http://i56.tinypic.com/2v35xrp.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

Fajne podejście do barbarzyńców (takie nowoczesne, "Oni nie byli, źli oni walczyli o przetrwanie"). Pod koniec niestety pomyliły Ci się nazwy, przeczytaj jeszcze raz historie.

No i skin. Jeśli wytłumaczysz mi w jaki sposób barbarzyńcy z północnych gór mają umalowane twarze niczym członkowie zespołu "Kiss". Możesz go zatrzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raku666    0
No i skin. Jeśli wytłumaczysz mi w jaki sposób barbarzyńcy z północnych gór mają umalowane twarze niczym członkowie zespołu "Kiss". Możesz go zatrzymać.

Jak pisałem, zamierzam zachować tradycje swoich przodków, barwy wojenne to nieodłączna część wojownika północy. Nie wyobrażam sobie wyruszenia do walki z nieumalowaną twarzą na wzór innych członków mego rodu.

PS. Poprawiłem nazwe miasta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raku666    0

Poprawiłem skin, mam nadzieję, że teraz wszystko już jest dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18

Nie mogłeś dać normalnego koloru oczu? Muszą być czerwone jak piekło?

Przyjęty ale jak zobaczę takie czerwone oczy, gdy będę się przechadzał po moich ziemiach. Każe zakuć w kajdany i do najciemniejszego loszku takiego odmieńca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...