Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Vebros
Elo! Tu Vebros, na imię mi Piotrek, mam 17 lat (ur. 11 marca jakby ktoś był dociekliwy). Trudno by nie znać gry Minecraft. Spodobała mi się, więc i ja zacząłem w to grać. Zacząłem 25 lipca, także przede mną jeszcze spoora droga. Ogólnie to lubię muzykę, gry, czy jakiś dobry serial Jakoś natrafiłem na te forum i ten... no..
Mam nadzieje że miło spędze czas u Was
-
Przez kuba999209
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=4]Cześć, tu Kuba mam 13 lat. Gram w minecraft od jednego roku (od 19 października 2011). Lubie zombie, creepery, diaxy i frytki (z KFC). [/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=4]Gram na Freebuild, mój nick w grze to kuba999209. Mam ładny dom na /warp atlantyda i dużo diamentów (lekki szpan ). [/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=4]Mam kanał na YouTube.[/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=4]Jeśli ktoś chce ze mną grać lub ma jakieś pytania (lub coś innego ) proszę pisać poniżej.[/size][/font]
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=4][size=8]!!!POZDRO!!![/size][/size][/font]
-
Przez Baltrokh
[center]Dobry dzień dobry dzień, tu twoje radijo hello, hello![/center]
[center]A tak w ogóle jestem dominik, lubię sie dobrze bawić i pykać w minecrafta, beach![/center]
-