Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez xSpikePLx
      Siemanko.
      Mam na imię Sebastian i gram w MC od dłuższego czasu. Nie spotkacie mnie na wielu serwerach, bo gram praktycznie tylko na swoim.
      Moja aktywność w Minecrafcie kończy się na budowaniu, co robię całkiem nieźle.
      W przyszłości chciałbym być architektem.

To chyba tyle, papa.
    • Przez Iz0t0pic
      Hej wszystkim, jestem Iz0t0pic. Lubię przebywać na off-topicu na różnych forach, i tym podobnych.
      Więc cóż, co by tu powiedzieć o sobie......

Lubię grać w Minecrafta, chociaż nie jestem jego zaciekłą fanką ( Zwykle gram bardziej w Grand Chase, World of Warcraft albo przebywam na internecie ). Jestem ekstrowertykiem, czyli lubię towarzystwo innych, i chętnie szybko mogę pokazać swoją przyjacielską stronę. :yum: Chętnie dotrzymam ci towarzystwa, nawet jeśli masz tylko 8 lat (A co mnie obchodzi wiek?) i piskliwy głosik. Od tego właśnie jest mój Skype! Więc jeśli chcesz mnie lepiej poznać, pogadać czy popisać, możesz dodać mnie do swoich kontaktów i napisać powód. Ostrzegam, że sama mam raczej dziecinny głos.

Ale ostrzegę was; umiem być zadziorna. Więc lepiej mnie nie wkurzać!

Mam jeszcze swój własny serwer Minecrafta jakby ktoś chciał, ale to jest taki mały, domowy, bukkitowy serwer który jest tylko włączony kiedy mi się chce.

Teraz bardziej o mnie.
      Moje zainteresowania to jak najbardziej gry typu MMORPG, RPG, i Sandbox. Jeszcze jest filozofia, astronomia, biologia (tylko niektóre tematy), mózg ludzki (FASCYNUJĄCE!), muzyka (electro (głównie), dubstep, chillstep, neurofunk, DnB itp.), pływanie, rysowanie i śpiewanie.
      Piszę fanfictiona (Transformice) po polsku i mam jednego niedokończonego angielskiego fanfictiona (Toontown).
      Bardzo dobrze umiem mówić po angielsku.
      Moją płeć pewnie już zgadliście.

Ale się rozpisałaaaaaamm.... Jeśli przeczytaliście to całe to nie ma co, uszanowanko. :crazy:
      Możecie się pytać mnie co chcecie, ale na niektóre mogę nie odpowiedzieć.

(PS. u mnie z polskim lekko cienko (niektóre słowa, z ortografią mam ok) więc jak jakieś błędy są to powiedzcie :))

|edit
      Mój skype jest u mnie na profilu.
    • Przez ShoyGaming
      Siemka, ja jestem Shoy (Kacper) i zaczynam prowadzić kanał na youtube, na tym forum będę udzielał się w Poradnikach, odpowiadał na problemy z błędami w Minecrafcie, a także zgłaszam błędy z pluginami, gdyż interesuję się bardziej techniczną stroną Minecraft'a. Pomogam wujkowi w jego pracy, WebDesignie i w grafice. Jest to moje pierwsze forum na którym piszę więc za drobnie nie porozumienia przepraszam. Siemka! ;-)
    • Przez Shy2ler
      Cześć, jestem Shy2ler!

W Minecrafta gram zupełnie amatorsko, wyłącznie w Single Player, lubię budować ogromne budowlę. Być może na tym forum znajdę kogoś, z kim będę mógł współtworzyć, może czegoś się dowiem - dlatego tu jestem. Ale nie tylko. Chcę was także zaprosić. Gdzie? Tutaj:
      http://www.youtube.com/user/Shy2ler/
      A konkretnie tutaj:
      http://www.youtube.com/audio?feature=wenh&v=s50i47MgIkk
      Proszę, udzielajcie się i pomóżcie mi się rozwinąć.

Dzięki, i do zobaczenia w którymś z tematów, Shy2ler.
    • Przez MIHO
      Jestem MIHO(Michał)mam 12 lat i mieszkam w Lubelskim. W Minecrafta gram od około trzech miesięcy to troche krótko wiem ale szybko się uczę nie gram na serwerach i co czwartek pobieram najnowsze minecraft.jar
  • Dodaj nową pozycję...