Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Blackgamer666

Szalona kolejka z potworami,dużym mieczem,pokręconymi torami i hero brinem z zakrwawioną piłą łańcuchową

Rekomendowane odpowiedzi

[indent=2]szalona kolejka z potworami napiszcie co o tym sądzicie creeper ma tnt zamiazt serca jest także enderman oraz herobrine z zakrwawioną piłą mechaniczną i masą pokręconych torów kolejka była budowana 1 dzień [media]http://www.youtube.com/watch?v=NR4Ha3o7R34&list=UUf9YSlmo88MzY6cp4X9KBNg&index=35[/media][/indent] Edytowane przez Blackgamers666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Miloszu_xd' timestamp='1354720887' post='101560']
Czym tyś to nagrywał? Telefonem?
[/quote]Kalkulatorem, A tak naprawde sorry ale to były nasze początki, sprawdż nowe filmy są lepsze np painkiller ,ale to tylko twój wybur jak nie chcesz lub ci się nie podoba to poprostu nie oglądaj, ma nadzieję że cię nie obraziłem ja poprostu robie to co lubię..........pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171
[quote name='Blackgamers666' timestamp='1354723487' post='101565']
Kalkulatorem, A tak naprawde sorry ale to były nasze początki, sprawdż nowe filmy są lepsze np painkiller ,ale to tylko twój wybur jak nie chcesz lub ci się nie podoba to poprostu nie oglądaj, ma nadzieję że cię nie obraziłem ja poprostu robie to co lubię..........pozdrowienia
[/quote]

Ja tylko pytam a ty z takim tekstem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Miloszu_xd' timestamp='1354724366' post='101569']
Ja tylko pytam a ty z takim tekstem :/
[/quote]przecież mnie to nie obraża ,nawet ani troche jesteś spoko gość każdy ma prawo się wysłowić na forum oczywiście nie zrozum tego źle, w sumie to tylko żarty :):):):):):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...