Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
lukaszburek2

Podanie [lukaszburek2]

Rekomendowane odpowiedzi

[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+): Niestety prawie 13 lecz iKofi powiedział ,że mam szansę.[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: WorldGuard, WorldEdit i większość komend.[/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze się nie liczy) : Livecraft (padł z braku pieniędzy i leniwości graczy...)[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : Hmmm... Weekend to zazwyczaj całe dnie, tydzień no z 5h na 100%[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Nie, nigdy[/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Mam prawie 13 lat, jestem ogarnięty i nie mam mutacji (chociaż odczuwalne są lekkie zmiany) Myślę że moderacja mnie lubi ( iKofi, Sandi ) Mam Premke oczywiście i nie jestem wkurzający. Banować potrafię sprawiedliwie, i ogarniam komendy. (Mój mózg ma dołączoną opcje uczenia się komend na serwery.) Jestem całkiem niezłym technikiem. Jestem z Gorzowa Wielkopolskiego.[/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Tak posiadam obydwie wymienione rzeczy.[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...