Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Sylvanas1234

Sylvanas1234 [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

nick : Sylvanas1234

profesja : Rolnik

Historyjka :Urodzony w Venderin w bogatej rodzinie posiadającej własne pola i robotników pod koniec diamentowej ery. Jednak życie Sylvanas zmieniło się szybciej niż się mu zdawało, kiedy cesarz umarł nastały czasy wojny i biedy. Synowie zmarłego Wielkiego Cesarza próbując zdobyć Venderin robili wszystko, walczyli nawet z własnym rodzeństwem. W mgneniu oka Venderin zmieniło się z dziewiczej krainy w pełnej wojny pustkowia. Sylvanas stracił wszystko: rodzine, majątek, ziemie, jego tytół szlachcica już nic nie znaczył. Próbując ucieć od wojny ukrywał się wiele lat w ruinach mieszkania z dziecinstwa żyjąc jak jakiś odrzutek: żywiąć się tym co znalazł na starych terenach bitew. Gdy po długim wiązaniu końca z końcem miał potrzebne materiały do zbudowania tratwy która miała być jego przepustkądo nowego startu oczywiście jego problemy się tu nie skończyły. Na morzu napotkał na sztorm który doszczędnie zmienił jego tratwe w szczątki a jego nie przytomnego zostawił na pastwe losu. Sylvanas obudził się na brzegu wyspy na której znajdzuje sie królestwo Regnum. Gdy tylko doszedł do miasta wiedział że musi ciężko zapracować na tytół jaki posiadała wiele lat temu dzięki ciężkiej pracy

Skin:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

ps:

Napisałem ten post poniewarz nie było mnie na waszych serwerach od kiedy wyłączyliście rolecrafta. Już posiadałem profesje rolnik ale nie wiem czy muszę miec tu znów napisane czy nie.. jeżeli nie to prosze nie dawać odrazu bana za moją pomyłke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...