Elwo 11 Napisano 25 Lipiec 2011 Mam małe pytanko, skoro w tym RP, są tylko klasy wojownika, rolnika, drwala, górnika i księdza, to kto będzie wytwarzał przedmioty? Każda klasa będzie mogła wytwarzać przedmioty dla siebie, czy będą jakieś sklepy? Nie ukrywam, iż fajnie by było gdyby była klasa rzemieślników, która tworzy przedmioty korzystając z surowców kupionych np. od drwala, albo coś w tym stylu. Chyba, że planujecie to zastąpić w jakiś inny sposób Jeśli dałem do złego działu to proszę przenieść.Edit: chyba, że coś gdzieś przeoczyłem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniolStroz 20 Napisano 25 Lipiec 2011 Każda klasa będzie mogła prawie wszystko wyrabiać , ale prawdopodobnie przetapianie np będzie tylko dla górników , czy coś w tą mańkę ale pewien nie jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwo 11 Napisano 26 Lipiec 2011 Hmm, z jednej strony dobrze, bo jak byśmy się narazili tym rzemieślnikom, to byśmy czasami mogli nic nie dostać ^_^ Ale było by to swego rodzaju urozmaicenie, jak i zwiększyło rozrzut wśród klas.W dalszym ciągu mam nadzieje, że odpowie mi ktoś z ekipy i rozwieje moje wątpliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 26 Lipiec 2011 myślałem nad czymś takim, ale niestety taka osoba mogła by niewiele robić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwo 11 Napisano 26 Lipiec 2011 Ahm, czyli tak jak mówił Anioł, każdy będzie mógł wytwarzać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evanec 1 Napisano 26 Lipiec 2011 To ja zadam takie pytanie. Jakie plusy ma drwal a jakie górnik? Górnik może przetapiać, ma dostęp do cennych surowców. A Drwal? Drzewka ścinać? Da się na tym zarobić lepiej niż górniku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 26 Lipiec 2011 drwal i górnik mogą wszystko craftowac w zależności od poziomu doświadczenia w craftowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwo 11 Napisano 26 Lipiec 2011 Aha.. no to pozostaje tylko czekać aż serwer ruszy ^_^ Ja i tak będę jedynie potrzebował miecza i zbroi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach