Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
naleśśnik

Proszę o pomoc w rejestrowaniu się !

Pytanie

naleśśnik    0
Cześć !
Moim problemem jest zarejestrowania się , spróbuję napisać tak dużo jak się da! No więc c=wchodzę w Minecraft.net ,
klikam "Register" i tam :
[b] Register new Mojang Account[/b]

i potem pole , żeby je zapełnić : [font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]E-mail [/b][/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=1](will be verified) , [/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]Password , [/b][/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]Repeat Password , [/b][/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]First Name , [/b][/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]Last Name , [/b][/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]Date of birth , [/b][/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]Question 1 , [/b][/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]Question 2 , [/b][/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]Question 3 , i klikam "Register"[/b][/size][/font]
[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b]Ale problem jest w tym , czemu muszę podawać [/b][/size][/font]
[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][size=4][b][size=4]swoje dane osobowe?! i nawet nie muszę podawać jaki będe używać nick w grze ! A jak się loguje to jest błąd [/size][/b][/size][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][b]a go nie ma! Jak wchodzę na swój email , nie mam nic do potwierdzenia ! A jak klikam żeby jeszcze raz wysłali [/b][/font][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][b]to też nie ma! [/b][/font]
[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][b]PS : Proszę o wyrozumiałość , to mój pierwszy post i nwm czy to dobra kategoria xd ![/b][/font]
[font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif][b]Proszę o pomoc![/b][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424
Pisz trochę skłądniej, bo trudno zrozumieć ...
Widocznie wyłączyli rejestrację przez grę i łączą wszystko przez swoją stronę mojang.com.
Czyli do gry nie będziesz się logował po nicku, jak np. ci co się zarejestrowali x czasu, ale przez e-mail.
O co chodzi, żę "jest błąd a go nie ma?"
W czymś z e-mail ... jaki email, w sensie wp/onet/o2? Chodzi ci o link potwierdzający/aktywujący? Jak tak, to zmień bo wiele mail nie dochodzi lub są w SPAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
naleśśnik    0
[quote name='Atexor' timestamp='1354369134' post='101229']
Pisz trochę skłądniej, bo trudno zrozumieć ...
Widocznie wyłączyli rejestrację przez grę i łączą wszystko przez swoją stronę mojang.com.
Czyli do gry nie będziesz się logował po nicku, jak np. ci co się zarejestrowali x czasu, ale przez e-mail.
O co chodzi, żę "jest błąd a go nie ma?"
W czymś z e-mail ... jaki email, w sensie wp/onet/o2? Chodzi ci o link potwierdzający/aktywujący? Jak tak, to zmień bo wiele mail nie dochodzi lub są w SPAM.
[/quote]
czyli mój email to będzie mój nick w grze ? xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Nie. On będzie tylko do zalogowania. Jako, iż nie korzystam z tego systemu, bo konto zakupiłem dość dawno temu i loguję się przez nick, to tylko wnioskuję iż po założeniu tam konta na mojang.com i potem zakupieniu gry, wtedy będziesz mogła wybrać nick dla swojej postaci. Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
naleśśnik    0
[quote name='Atexor' timestamp='1354370377' post='101232']
Nie. On będzie tylko do zalogowania. Jako, iż nie korzystam z tego systemu, bo konto zakupiłem dość dawno temu i loguję się przez nick, to tylko wnioskuję iż po założeniu tam konta na mojang.com i potem zakupieniu gry, wtedy będziesz mógł wybrać nick dla swojej postaci.
[/quote]
Bardzo ci dziękuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Nie ma za co i mam nadzieję, że dołączysz niebawem do szczęśliwych posiadaczy konta :).
Zapraszam także na nasze serwery - Aliquam i Freebuild.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Filiq343
      Poszukuję kogoś do gry na serwerze publicznym na paczce skyfactory3!
      Wymagany wiek: 12+
      Mutacja głosu: niewymagana
      Ogarnianie paczki skyfactory3: min. 7/10
      Minecraft premium: tak
      Zgłaszać się proszę pod tematem.
    • Przez Tivis
      Cześć!

Mam zamiar wykupić host serwera, ale szukam ogarniętej ekipy do pogrania na ten serwer (prywatny).
      Myślę że serwer będzie posiadał modyfikacje.
      Będzie stworzona Whitelista, więc rozdawanie IP i tak się nie uda.
      Osoby chętne do takiej prywatnej gry, chciałbym zaprosić na teamspeaka, aby pogadać.
      Myślę że nagrywanie na YT również wchodzi w grę.

Szukam max 6 / 8 osób.
      Ja mam 27 lat
      Jeśli jest ktoś chętny to zgadamy się na TS
    • Przez hylus
      Kwadratowy Złodziej - Square Thief
      Chciałbym zaprezentować pierwszą stworzoną przeze mnie grę w Unity3D, gdzie wcielamy się w kwadratowego złodzieja - stąd nazwa gry. Naszym celem jest dostanie się do pełnego pieniędzy sejfu i ucieczka z miejsca zbrodni. Na naszej drodze napotkamy wiele przeciwności jak lasery, innego złodzieja oraz oczywiście masę strażników.
      Oprócz pieniędzy możemy ukraść również diamenty, które mogą (ale nie muszą) pojawić się w wybranym miejscu na obecnym poziomie.
      W kryjówce możemy pomnożyć swoje (nie)uczciwie zarobione pieniądze, które przydadzą się nam do zakupu nowego wyglądu.
      Gra zawiera (póki co) 30 zróżnicowanych poziomów, które będą oczywiście dorabiane w miarę upływu czasu.
      Początkowo będziemy mieć styczność tylko ze strażnikami; kolejno będą dochodzić lasery wyłączane między innymi za pomocą kodu dostępu, który będziemy musieli znaleźć lub wyłączane poprzez nacisk skrzynki na platformę. Pojawi się również wcześniej wspomniany przeze mnie złodziej, który ma ten sam cel co my, jednakże to my musimy być lepsi!
      Pozdrawiam  i liczę na krytykę.
      Link do gry:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez kacper194
      MC.MCXC.PL
      Niezwykle fajny server mc w realiach, wraz z odtworzonym moim zdaniem wiernie jak na mc światem, GOTHIC , jest to server RPG lecz nie taki jak inny gdyż jest na nim jak w Gothicu możemy przyłączyć się do jednego z 3 obozów aby awansować musimy mieć poarcie, jak w Gothicu jest możliwość wydobywania rudy, polowań, zbierania ziela i więcej, zadania dostajesz od innych graczy wyższych rangą itp. Nie jestem w stanie opisać jak bardzo ten server jest super zapraszam serdecznie!!!
      IP: MC.MCXC.PL
      NA SERVERZE OBOWIĄZUJE JĘZYK JAK W GRACH RPG
    • Przez Hubert555
      Mój wiek: 16
       Ilość poszukiwanych osób: 12
      Informacje: Szukam osób w wieku 13+ do gry w Minecraft'a bez modów na moim serwerze.
      Zainstaluję jedynie kilka najpotrzebniejszych pluginów. Chciałbym, aby był to zwykły survival w stylu kwadratowej masakry.
      Kontakt: pw, ts: mora.tsdns.pl, steam: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Dodaj nową pozycję...