Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Malina2706

[BAN] Zinalire

Rekomendowane odpowiedzi

Malina2706    7
Nick gracza:Zinalire
Ban:perm
Dlaczego miałbym zostać odbanowany?:Witam nie wiem czy w dobrym temacie , ale nie wiem gdzie.Dzisiaj otrzymałem bana za obrazę serwera.No tak zabili mnie na pvp logający się gracze więc się wkurzyłem i napisałem tylko co to za serwer sami logerzy i nooby i otrzymałem perma za obraze serwera.Chciałbym sotać odbanowany nie będę wyzywał graczy , ale adminów prosze , aby zrobili coś z logami na pvp.
POZDROWIENIA Zinalire

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Jaki serwer, jeśli można wiedzieć? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Powiem to inaczej, napisałeś w złym miejscu i chciałbym się dowiedzieć o jaki serwer chodzi, żeby móc to coś przenieść w odpowiednie miejsce...
W przeciwnym razie, usunę to. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adrenator    9
może na ts, a nie serwerach mc Edytowane przez adrenator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Jeśli tak, to niech poda cokolwiek, co pomogłoby nam tę sprawę wyjaśnić. :) Np. nick na ts...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Malina2706    7
chodzi o bana na serwerze ;) chciałbym zostać odbanowany bo to mój ulubiony serwer z minecraft.pl ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Chyba Green mu wystawil perma wczoraj wieczorem o ile dobrze pamiętam (Freebuild.pl). I chyba Zinalire nigdzie indziej nie gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Ok, w takim razie przenoszę. :)

[color=#800080]//Done.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adrenator    9
Ja bym dał ub, ładnie przeprosił, z tymi pvploggerami to można się zdenerowować :)
A co loggerów to jest to mapa tymczasowa, na nowej nie będzie takich błędów. Edytowane przez adrenator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adrenator    9
Dlatego banuje bo pytałem się greena czy mogę używać uprawnień w celu dbania o porządek.A banuje pytając się modków, gadamy na ts lub piszemy na /ad. Równie dobrze mógł wystawić tego bana ktoś inny. Każdy dał by perma za obraze serwera. Edytowane przez adrenator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Ale perm trochę przesadzony. Ja maksymalnie daje na 12 godzin (zaleznie od wykroczenia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adrenator    9
E..Za obraze serwera/admina nie dajesz perma? Dobra może masz swoje zasady, w regulaminie jest jeszcze taka notka:
[b]4.Kary[/b]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]a. Kara jest wymierzana przez osobę z rangą KMod i wyżej.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]b. Wielkość kary nie musi być proporcjonalna do wagi przewinienia.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Malina2706    7
Serwera nie obraziłem tylko cytuje:co to za serwer jak graja sami logerzy i coś tam jeszcze , więc prosiłbym o ub ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MiQss    3
własnie pp. b...
- zgadzam się z Twistedem, miałeś robić co innego, a nie wymierzać kary za które jest max 3 dni ..

P.S Jutro nowa mapa więc bedzie na 100 % unban for u ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adrenator    9
[quote name='Malina2706' timestamp='1354719624' post='101559']
Serwera nie obraziłem tylko cytuje:co to za serwer jak graja sami logerzy i coś tam jeszcze , więc prosiłbym o ub ;)
[/quote]
Sorra ale nie dał bym ci bana za takie słowa.
Jeżeli według administracji postąpiłem źle przepraszam, ale bana bez powodu nie daje. Edytowane przez adrenator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Powtórzę MiQssa, i powiem że jutro w godzinach 16:00-18:00 będziesz miał UB na 100%. Proponuję zamknąć temat, aby uniknąć zbędnego spamu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...