Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
NMVAU

Unban ;( (PRZEPRASZAM)

Rekomendowane odpowiedzi

NMVAU    2
Witam! Rozumiem, sandi mi wszystko powiedziała ;( Bardzo przepraszam i żałuje za to co zrobiłem... I już NIGDY W ŻYCIU tego nie niczego takiego.. Bardzo bym chciał wrócić gdyż cała przygoda z serwerami minecraft zaczeła się od tego, właśnie tego serwera. Ten serwer to dla mnie pamiątka... Jeszcze raz BARDZO PRZEPRASZAM...
(To wszystko było tylko dla śmiechu) (zrozumiem was jeśli mnie zdegradujecie, lecz chciałbym żeby moja pamiątka pozostała...)

~~Zkołowany NMVAU :(

:(

Foteczka ode mnie: [url="http://speedy.sh/cEtWJ/Przepraszam....gif"]http://speedy.sh/cEt...epraszam....gif[/url]

//edit (Oczywiscie nic nie mam do wierzących) Edytowane przez NMVAU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HEHE, dużo rzeczy robi się dla śmiechu - nieudany żart(?), co kończy się źle, bądź jest źle odebrane przez ludzi co i tak kończy się źle - masło.
Każdy zasługuje na swój second chance, jak to Krupa powiadała ;) Przeprosił to myślę że powinieneś dać tę drugą szansę. Edytowane przez Didjusejczokled

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adrenator    9
Ja uwazam ze jego przeprosiny, widac ze bylo to ostatni raz mowia same za siebie. Z tego co widze jest to jego 1 ban.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NMVAU    2
;( Rozumiem że nie.. To papatki :* Było fajnie w ekipie.. :D Edytowane przez NMVAU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szychawu    0

Pomyślcie... On szczerze żałuje. Unban go :) :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Przeterminowane. Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...