micbar22 0 Napisano 24 Listopad 2012 Witam! Mam problem z sav'em w Technic Packu, a mianowicie, gram na paczke Technic wersja 1.2.5 A gdy kopiuje save i aktualizuje wersje na 1.4.2, save juz sie nie uruchamia i pisze tylko "Building Terrain" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mofixil 190 Napisano 25 Listopad 2012 Technic Pack zawiera w sobie masę dodatkowych obiektów których nie ma w podstawowej MC, stąd ten problem. Z czystego MC do tekkita (mapa bez modów pokroju dodatkowe klocki czy obiekty) przejdzie ale w drugą stronę, niet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 micbar22 0 Napisano 26 Listopad 2012 To znaczy że muszę wszystko robić od nowa na 1.4.2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 26 Listopad 2012 Wystarczy, że wgrasz Technica na 1.4.2 i powinno śmigać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 micbar22 0 Napisano 26 Listopad 2012 Znaczy ja już mam technica na 1.4.2 i wlasnie save mi nie czyta, a nie chce mi się robić wszsytekigo od nowa, bo już dużo itemków zrobiłem z EE, a jak chyba wiesz nie łatwo je zrobić. A jakby usunąć itemki z modów to wtedy by działało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 MIHO 5 Napisano 30 Listopad 2012 nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami więc napisze tutaj gdyż jak włączam download laoczucher to pisze error dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 micbar22 0 Napisano 1 Grudzień 2012 Może masz złą wersje luncher'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 MIHO 5 Napisano 1 Grudzień 2012 (edytowane) link podano mi w dziale modyfikacji temat darmowy tekkit przy napisie download było dopiero1.4.5 Edytowane 1 Grudzień 2012 przez MIHO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 micbar22 0 Napisano 1 Grudzień 2012 sciagnij stąd http://www.technicpack.net/technic/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam problem z sav'em w Technic Packu, a mianowicie, gram na paczke Technic wersja 1.2.5
A gdy kopiuje save i aktualizuje wersje na 1.4.2, save juz sie nie uruchamia i pisze tylko
"Building Terrain"
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi