Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
piernik01

Pilne !

Pytanie

piernik01    18
Sprawa wygląda tak: Nie działa mi system Aero, Nie mogę zmienić kompozycji, a jak się chce zalogować na inne konto Windows to wyskakuje mi taki napis: "System Windows nie może nawiązać połączenia z usługą Usługa powiadamiania o zdarzeniach systemowych. Skontaktuj się z administratorem". I do tego Strasznie laguje mi komputer.

Kilka Screenów:
Zmiana Kompozycji: [attachment=1188:Kompozycje Win7.PNG]
Start: [attachment=1187:Start.PNG]

PS. Jak jest w złym miejscu jest ten temat to proszę o przeniesienie. Edytowane przez piernik01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
dogles9    26
Witaj, ten problem to wirus ;(. Nazywa się on Sality Windows. Żeby go usunąć musisz, albo sformatować dysk, albo lepiej i wygodniej ściągnąć program SalityKiller.exe i go odpalić, on usunie tego wirusa. Jeśli masz antivirusa Kaspersky, to musisz go wyłączyć, jeśli inny to zostaw. Myślę, że pomoże ja tak robiłem i wszystko ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dogles9    26
Włączasz, to jest plik systemowy, który ma dokładnie zaprogramowane działanie. Sam ci usunie wirusa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
piernik01    18
Nie działa D:
Lagi zniknęły ale nie mogę zalogować się na normalny profil oraz nie mogę zmienić kompozycji. Edytowane przez piernik01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dogles9    26
Hmmm, no nie wiem. U mnie funkcje Administratora od razu się naprawiły. Nie wiem co teraz zrobić, pozostaje ci tylko googlować. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
piernik01    18
Ah jeszcze jedno. Zdecydowałem się na Format i gdzie są save gier Steam. Bo mam przegrane 30 godzin w Just Cause 2 i nie chce tego stracić, a save mi się na Pendrive nie mieszczą. Więc pytanie czy te Savy są na serwerach Steamczy u mnie na dysku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...