Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
RoGaLK4x

Podanie o K Moda

Rekomendowane odpowiedzi

RoGaLK4x    0
[font=Helvetica","sans-serif][size=2][color=#000000][b][font=Helvetica","sans-serif]Wiek[/font][/b][i][font=Helvetica","sans-serif] (wymagane jest 14+): 07.01.13 ( 15 ) [/font][/i]

[b][font=Helvetica","sans-serif]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/font][/b]:WG WE)

[b][font=Helvetica","sans-serif]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/font][/b][i][font=Helvetica","sans-serif] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : Tak ale nie do konca adminem na CIACH[/font][/i]

[b][font=Helvetica","sans-serif]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/font][/b]? :od 3 - 8 H tez zalezy jaki jest dzien tyg.

[b][font=Helvetica","sans-serif]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/font][/b] :Nie zdarzylo mi sie

[b][font=Helvetica","sans-serif]Co powiesz o sobie?[/font][/b] : Mam na imię Patryk chodze do 2 Gim interesuje sie lotnictwem. Jestem uczciwy i nie oszukuje nikogo

[b][font=Helvetica","sans-serif]Czy masz TeamSpeak3? [/font][/b][/color][/size][/font][i][font=Helvetica","sans-serif][size=2][color=#000000](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon Tak mam:D[/color][/size][/font][/i]

[i][font=Helvetica","sans-serif][size=2][color=#000000]Pozdr. Patryk.R[/color][/size][/font][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RoGaLK4x    0
mozesz moze fillipor domidu01 mnie dobrze znają nie wiem Edytowane przez RoGaLK4x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NMVAU    2
2/10 Jestem na [color=#ff0000]NIE[/color]

Widziałem cię na serverze często rzucasz snieżkami na non-pvp ,oraz przezywasz.

Jakoś się nie wysiliłeś -,-'.

Dałem 2 punkty za znajomość podstawowych pluginów.

Może przeczytaj słownik a później się zgłaszaj.. -,-'

(Edit: Literówka :D) Edytowane przez NMVAU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...