Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ArroErtinek

freeaq [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

ArroErtinek    0

nick : freeaq

profesja : Wojownik

Historyjka : Do dzisiejszego dnia nie jest jasne jak znalazłem się w krainie Venderin, podobno moja matka zostawiła mnie w lesie na pewną śmierć, swoje życie mogę zawdzięczać tylko dziadkowi żyjącemu daleko od zgiełku miasta, kochał zwierzęta, przechadzki po lesie i błogi spokój.

Już jako młody osobnik wykazywałem się sporą zwinnością oraz umiejętności posługiwania się orężem jako iż ohn hang (dziadek) był jednym z pradawnych mistrzów mistrzów sztuk walki pod jego okiem już od 5 roku życia trenowałem posługiwanie się mieczem oraz walkę w ręcz, sporadycznie wybieraliśmy się do miasta oddalonego 2 dni drogi.

Jest bliżej nieokreślony rok po wielu latach szczęśliwego życia i treningu w nocy nasza świątynia została napadnięta, jedyny członek mojej rodziny zginął ja cudem uszedłem z życiem, chcąc zemścić się na zabójcach mojego zbawiciela zaciągnąłem się do wojska, po wielu latach walki z mojej ręki zginęła kobieta, załamany odszedłem z wojska bezcelowe walki prowadzące do nitką. Po miesiącach przygotowań ruszyłem w stronę Actus portowego miasta. Stoję na brzegu mając w pamięci straszną przeszłość oraz nadzieje że w tym miejscu zacznie się nowa era mego nędznego życia.

Skin: 27466999.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Skin to chyba żart albo nie wiesz co to rp, son goku jako małpa... dragonball to nie rp boże

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ArroErtinek    0

Skin o ile nie ma ogona, może być. Ale czytanie ze zrozumieniem kuleje. Pomyliły Ci się trochę nazwy. Do poprawy

Yeah już poprawiam, wybacz pisałem na szybko po tym jak Elwo dał mi info ze powstaje server jakiego szukaliśmy już dość długo, dopiero teraz wróciłem do domu. :) Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...