MineBlock Hlolek 13 Napisano 21 Listopad 2012 Siema! Chciałbym wam dzisiaj powiedzieć o dziwnym bagu podczas rozgrywki w minecraft. Najpierw kura dała mi jajko (dała w sęsie, że wysiedziała). No i biorę to jajko rzucam je i w tej samej chwili wcisnąłem "e" i wszedłem w panel w ekwipunku. Przez to z jednego jaja urodziło mi się 4 małe kurczaki. Próbowałem tak znowu, ale mi się nie udało. Macie jakieś ciekawe bugi do powiedzenia? Nie krępujcie się i piszcie je w odpowiedziach! Lajki zachęcają mnie do cięższej pracy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 21 Listopad 2012 Rzucam śnieżka w krowę i wciskam esc(pauza) i potem krowa dedła a zrespił się osadnik zombie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 21 Listopad 2012 Włączyłem Minecrafta a tu Black Ops II. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 21 Listopad 2012 wchodzę na server i nie jestem adminem o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinek 4 Napisano 22 Listopad 2012 w cmd wpisuje format d: /q a tam creeper z literek-.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiceMan321 21 Napisano 26 Listopad 2012 hahaha Up:haha Up:haha Up:hahaha nie trollujcie tematu ja miałem buga kiedy grałem na singlu i biom się nie załadował skoczyłem i pojawiłem się na miejscu pierwszego spawnu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 26 Listopad 2012 Wciskam 2 razy F5 i włączam ekwipunek i widze jak się głowa steve'a trzęszie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrenator 9 Napisano 26 Listopad 2012 co 2 sekundy sam mi się mc wyłączał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Goczał 0 Napisano 3 Grudzień 2012 [quote name='MineBlock Hlolek' timestamp='1353526697' post='100468'] Siema! Chciałbym wam dzisiaj powiedzieć o dziwnym bagu podczas rozgrywki w minecraft. Najpierw kura dała mi jajko (dała w sęsie, że wysiedziała). No i biorę to jajko rzucam je i w tej samej chwili wcisnąłem "e" i wszedłem w panel w ekwipunku. Przez to z jednego jaja urodziło mi się 4 małe kurczaki. Próbowałem tak znowu, ale mi się nie udało. Macie jakieś ciekawe bugi do powiedzenia? Nie krępujcie się i piszcie je w odpowiedziach! Lajki zachęcają mnie do cięższej pracy ! [/quote]Sorka tamto prawa autorskie przypadkiem to zrobiłem:) Jeszcze raz sorka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Goczał 0 Napisano 3 Grudzień 2012 Jeszcze raz przepraszam:) Teraz mój bag enderman mial klocek ziemi postawil go obok mnie i nagla saving chunks I po moim świecie było:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPQR 2 Napisano 20 Marzec 2013 czasami respie się w bloku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leemur88 3 Napisano 26 Marzec 2013 Wcisnąłem klawisz esc i pojawiło się menu minecrafta o.0 A tak na serio: Respienie się w bloku, najczęściej na multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 26 Marzec 2013 Nieśmiertelność (0_o) Raz mnie tak zbugowało, że nikt nie umiał mnie zabić a było nas tam 5 a 3 mnie biło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 28 Marzec 2013 Zabiłem krowę, a wypadło mięso ze świni *WUT*! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piksio1 1 Napisano 30 Marzec 2013 Spawnuje jakiegoś mobka patrze kula dyskotekowa nagle Jebut i wywala całą okolice xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 30 Marzec 2013 Kiedyś jak jeszcze miałem pirata, grałem z kilkoma modami. Mody dosyć mocne ścinki powodowały i raz jak wyszedłem z serwera i zrobiłem świat na singlu, to widziałem dalej świat z serwera mimo że wygenerował się normalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piksio1 1 Napisano 30 Marzec 2013 Okazało się że to się zwie endercrystal xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ENDERMAN LUBI DIAXY 0 Napisano 7 Kwiecień 2013 ja czasami(3/10wygenerowanych światów)gdy robie nowy świat spadam z wysokości 50 metrów i skacze nisko zeby go naprawic trzeba rozwalic bloki pod sobą :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 11 Kwiecień 2013 Okej, dosłownie chwilę temu. Jakiś ktoś wyłączył freebuild, więc wbijam na inny serw. Kiedy wbiłem, czat nie zaczynał się od tego co zawsze, ale od końcówki czatu z fb sprzed stopa, to co jest zazwyczaj było dopiero niżej ._. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach