TunhiPL 0 Napisano 19 Listopad 2012 [size=4][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Witajcie. [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nazywam się [/font][/color][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#FFA500][b]TunhiPL [/b][/color][color=#282828]i chciałbym wam zaprezentować mój kanał, na którym obecnie sam nagrywam filmiki. [/color][/font][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wiem że w internecie jest wiele ciekawszych kanałów i takie promowanie się przez forum nie jest w najlepszym stylu, ale no trzeba od czegoś zacząć. [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Obecnie mam serie [b]Solo Survival [/b]i [b]Crafting and Building[/b]. [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]W tym tygodniu pojawi się info na temat [b]K[/b][b]onkursu [/b]w którym będzie można wygrać fundusze na pewnym hostingu.[/font][/color] [u][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Liczę na wasze szczere komentarze do filmików i zachęcam do lajkowania jak i Subskrybowania.[/color][/font][/u] [url="http://www.youtube.com/user/TunhiPL"]http://www.youtube.com/user/TunhiPL[/url] [color=green]Troche chociaż te literki mniejsze... //Adeo [/color][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 19 Listopad 2012 (edytowane) Bardzo fajny masz głos i intro PS. Większych liter się nie dało ? Edytowane 19 Listopad 2012 przez piernik01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TunhiPL 0 Napisano 19 Listopad 2012 Miło mi. Dziękuję. Wybacz tak jakoś machnąłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hicur 2 Napisano 19 Listopad 2012 Widzę że montaż filmów masz obcykany Mikro bez szumów , Rozdzielczość HD. Ogólnie dobry kanał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TunhiPL 0 Napisano 19 Listopad 2012 Jak już coś robić to perfekcyjnie Ogólnie szukam jeszcze kogoś do Duo Serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TunhiPL 0 Napisano 20 Listopad 2012 refresh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalonyy 0 Napisano 20 Listopad 2012 nawet ciekawy kanał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TunhiPL 0 Napisano 21 Listopad 2012 refresh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 22 Listopad 2012 za takie "refreshowanie" może być warn więc opanuj się trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TunhiPL 0 Napisano 22 Listopad 2012 Wybacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach