Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
TunhiPL

Kanał Youtube TunhiPL

Rekomendowane odpowiedzi

TunhiPL    0
[size=4][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Witajcie. [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nazywam się [/font][/color][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#FFA500][b]TunhiPL [/b][/color][color=#282828]i chciałbym wam zaprezentować mój kanał, na którym obecnie sam nagrywam filmiki. [/color][/font][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wiem że w internecie jest wiele ciekawszych kanałów i takie promowanie się przez forum nie jest w najlepszym stylu, ale no trzeba od czegoś zacząć. [/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Obecnie mam serie [b]Solo Survival [/b]i [b]Crafting and Building[/b]. [/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]W tym tygodniu pojawi się info na temat [b]K[/b][b]onkursu [/b]w którym będzie można wygrać fundusze na pewnym hostingu.[/font][/color]

[u][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Liczę na wasze szczere komentarze do filmików i zachęcam do lajkowania jak i Subskrybowania.[/color][/font][/u]

[url="http://www.youtube.com/user/TunhiPL"]http://www.youtube.com/user/TunhiPL[/url]
[color=green]Troche chociaż te literki mniejsze... //Adeo [/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
piernik01    18
Bardzo fajny masz głos i intro

PS. Większych liter się nie dało ? Edytowane przez piernik01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hicur    2
Widzę że montaż filmów masz obcykany :)
Mikro bez szumów , Rozdzielczość HD. Ogólnie dobry kanał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TunhiPL    0
Jak już coś robić to perfekcyjnie :)
Ogólnie szukam jeszcze kogoś do Duo Serii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...