Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
dogles9

dogles11

Rekomendowane odpowiedzi

dogles9    26
[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+):[/i] 17

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b]: W skrócie to wszystkie te jakie są potrzebne na kidowanie FB.

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :[/i] Tak miałem kida tutaj na FB, lecz usunąłem cuboida na sklepik niechcący (nie wiem jak to się stalo :p)
i mi go odebrano :/
Na mcsv.pl kiedyś tam się kidowało.

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : Jestem w stanie wchodzić na serwer codziennie po parę godzinek.

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : Tak mam obecnie nałożonego bana permanentnego na serwerze mcsv.pl

[b]Co powiesz o sobie?[/b] : W zasadzie nie lubię o sobie mówić, to mnie krępuję :D Mam na imię Kuba, interesuję się Le Parkour'em, oraz wszelaką akrobatyką, trochę sobie modeluję w 3d max'ie. Lubię zjeść sobie często coś słodkiego i oczywiście grać w minecrafta ;)

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) :[/i] Oczywiście, mikrofon również ;)

Jest to bardziej prośba niż podanie, bo byłem tutaj kidem dosyć niedawno, ale jak już pisałem odebrano mi go. Za ten mój błąd przepraszam i obiecuję że już się nigdy nie powtórzy.

Pozdrawiam dogles11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szata2001    1
Jestem za ale wiem że moje zdanie sie nieliczy ;p Edytowane przez szata2001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NMVAU    2
[font="comic sans ms, cursive"][b]6,6/10 :3 Czyli jestem na [color=#008000]TAK[/color].[/b][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NMVAU    2
[quote name='kiwi' timestamp='1353705983' post='100670']
Więc tak 7/9. 3 razy na tak, przechodzisz dalej :D
[/quote] Ty chyba się nie liczysz :D

(Jestes Modem/KModem?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiwi    12
[quote name='NMVAU' timestamp='1353707551' post='100676']
Ty chyba się nie liczysz :D

(Jestes Modem/KModem?)
[/quote]

Nie, nie jestem kidem, ale myślę, że jako gracz, też mogę się tu wypowiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...