Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez CreativeChaosFactory
      Witam Przeżuczaśnie (najwyższa forma powitania w okolicznych wymiarach)

Niedawno zdecydowałem się założyć tu konto, mimo, że śledzę poczynania lokalnej populacji od pewnego, mile spędzonego, czasu.

Jeśli ktoś jest spragniony prowadzonej z chumorem serii Minecraft Tekkit, to zapraszam na mój kanał.
      Robię też inne rzeczy, np. fabularną serię Kerbal Space Program. A także Faster Than Light i inne świecące rzeczy.

Jeden z nowszych odcinków : [media]http://www.youtube.com/watch?v=yHNKFsi1EK0[/media]
      Zawsze miło porozmawiać z innymi Minecrafczykami.
    • Przez MilkShake
      [color=#0000CD] [/color][color=#0000cd]Witam Wszystkich Nazywam się MilkShake I Dołoczyłem do tego Forum Ponieważ Lubię grać Minecrafta i Lubię Witać [/color]
    • Przez nonojak
      [center][size=6] WITAM![/size]
      [size=6][size=5] [/size][/size]
      [size=6][size=5][color=#ff0000] [/color][/size][/size][color=#000000]Jestem nowy na forum, ale myślę że spotkam tutaj dobrych ludzi którzy pomogą mi się[/color] ze wszystkim zapoznać
      Możecie pisać mi w wiadomościach porady dotyczące ,,forumowania''.
      Z góry dziękuję wszystkim którzy mi pomogą

Pozdrawiam, [color=#ff0000]nonojak[/color][/center]
    • Przez NaxterPL
      Cześć, nazywam się Jakub. Trafiłem na to forum z wyszukiwarki Google. Interesuję się głównie informatyką, firmą Apple.
  • Dodaj nową pozycję...