AdamGrzegorz 77 Napisano 18 Listopad 2012 Powiem krótko , mam TempBana za to że kopie pod siebie , Mam tego dosyć , ja nigdy przenigdy nie używam x-raya pisałem już o tym. Dlaczego gdy kopie i robie tunele podziemne wszyscy myślą że mam x-raya jak ja nawet nie wiem , jak sie go instaluje dlatego prosze uprzedzić : kmodów , modów , że ja nigdy nie mialem , nie mam, i nie bede miec x-raya. Jeżeli to było by możliwe prosze o unbana , PS: jezeli ktos ma duzo diaxów i kopie w dól to naprawde nie znaczy że ma się x-raya Pozdrawiam , Adam1995 ja , jestem bardzo uczcziwy nie mam zamiaru kłamać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiQss 3 Napisano 18 Listopad 2012 (edytowane) Ok. Ja jestem banującym, i nie kłam, bo miałeś x-raya. Jest to już twój drugi raz, i nie myśl że się wykręcisz. Za pierwszym razem dostałeś bana od jakiegoś Moda, i poleciał UB z myślą że nie będziesz go więcej używał. Co do rozglądania się i kopania w dół powiem tak - śledziłem Cie dobre 10 min i jestem na 100 % pewien że masz x-ray. Czemu się spytasz? - rozglądanie się w tunelu 1x2 w celu szukania diamentów, - w tunelu było ciemno; Unbana (prawdopodobnie) nie dostaniesz, bo to już twój drugi raz. To że mapa jest 4fun nie zwalnia Cie z tego, że możesz sobie łamać regulamin, robić co chcesz i używać x-ray'a. @down - dobrze zrobiłaś, bo on ma x-raya i kłamie. Jakbyś się przyznał, drogi Adamie to byś dostał tego unbana. Edytowane 18 Listopad 2012 przez MiQss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandra6624 4 Napisano 18 Listopad 2012 (edytowane) Ja dałam mu pierwszego bana ponieważ zauważyłam że właśnie kopie kompletnie po ciemku Rozgląda się oraz zmienia kierunki Sorka to trochę wyglądało jak x-ray /: PS: po co ten cyrk w pierwszym temacie? Edytowane 18 Listopad 2012 przez sandra6624 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 18 Listopad 2012 [quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- rozglądanie się w tunelu 1x2 w celu szukania diamentów,[/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]- w tunelu było ciemno;[/font][/color][/quote] 1. Rozglądać się może, kopać tunele 1x2 też. 2. Dużo ludzi kopie po ciemku, żeby węgla nie marnować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiQss 3 Napisano 18 Listopad 2012 Nie napisałem wszystkiego, bo by było za dużo, ale dowody są. P.S. Kto normalny rozgląda się w tunelu i kopie prosto na diamenty? ._. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siuruburu 0 Napisano 18 Listopad 2012 [quote name='piernik01' timestamp='1353253312' post='100157'] 1. Rozglądać się może, kopać tunele 1x2 też. 2. Dużo ludzi kopie po ciemku, żeby węgla nie marnować. [/quote] Ej przesadzasz piernik001 Choć z drugiej strony kolega AdamGrzegorz zbiera rzeczywiście więcej diamentów niż węgla. Więc pewnie z tego wynikają te jego oszczędności na pochodniach [img]http://img4.imageshack.us/img4/8874/adamgrzegorz.png[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach