Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
NMVAU

Skarga na gracza alien_poz

Rekomendowane odpowiedzi

NMVAU    2
Witam dziś (2012-11-15) od godziny 22:00 gracz alien_poz nie pozwalał mi normalnie grac na serwerze freebuild.pl.

alien_poz na Team Speaku Przezywał mnie od dziecka i zmuszał do wyjścia z serwera i pójścia spać.

alien_poz rownież bez przerwy podkopywał pod mną dziury i chodził za mną.

alien_poz dostał ode mnie kicka ale dalej robił to samo.

alien_poz spamował koło mnie przyciskiem "Shift" i chyba sami wiecie jak to wyglądało :/

alien_poz mowil do mnie "wypierdalaj dziecko"

Mam nadzieje ze postaracie się porozmawiać z graczem lub ewentualnie dać kick na czas.

[color=#00FF00]KMod[/color]

[color=#800080]//NMVAU[/color] Edytowane przez NMVAU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Spamowanie Shiftem? To jest jakiś powód? I co to jest za screen? Z tego screenu nic nie wynika, nawet nikogo nie widać na nim. Co on ma przedstawiać? Przy całej sytuacji byłem i rzeczywiście mówił ci "kilka" razy abyś poszedł spać, lecz to było dla żartów. Z resztą nawet go za to nie upomniałeś, nie łatwiej było czegoś powiedzieć? Trudno wydusić jedno słowo? A jeżeli dobrze wiem, to ty też go podkopywałeś na serwerze. Dla mnie cała sytuacja jak i skarga jest zabawna.

Ps. W ostatnim zdaniu miałeś chyba namyśli ban*, a nie kick. Edytowane przez Malaxin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alien_poz    0
Witam,

[b]Dzieci o 22:00 powinny iść spać. Koniec kropka.[/b]
[b]Jeśli Rodzice na to pozwalają to "ban" powinien "polecieć" dla Nich.[/b]
Nigdy nikogo nie przezywałem i nie zamierzam tego robić.

Proszę o sprawdzenie uzasadnienia tzw. "kicka". Moim zdaniem było ono niesłuszne i niesprawiedliwe.

Gracz wyraził chęć gry ze mną (potwierdza to wielokrotna akceptacja polecenia "/tpa" przez Niego).

Gracz chce się zemścić bo opuściliśmy wraz z graczem Malaxinem (:*) kanał na którym On przebywał udając się do mojego tzw. "Gniazda", jednocześnie sugerując Jemu, że jest już późno i że powinien udać się na spoczynek.

Bardzo nieładnie
...teraz jest smutno alienowi ;_(

pzdr.
alien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34
Rowniez bylem przy sytuacji (a raczej ja slyszalem), alien lekko... wstawiony... byl - fakt - mowił Tobie o pojsciu spac itp, ale raczej to wszystko bylo w formie zabawy... Rozmawiales z nami i sie z tego smiales... Bylo powiedziec stanowczo, ze sobie tego nie zyczysz, czy uzyc jakichs innych srodkow... Masz przeciez range KidModeratora, wiec powinienes radzic sobie z graczami ;)
Nie bylo mnie do konca, ale to co ja slyszalem traktowalem jako zabawe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NMVAU    2
No dobra przyznaje sie to bylo smieszne, ale mialem dosc ciąglego mówienia "idz spać bo inaczej dostaniesz bana".
Nie opuscilam kanału team speak gdyż chciałem porozmawieć z innymi członkami ekipy.

Alien sorry ale nie mam 2 lat -,-'.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alien_poz    0
Witam,

Mówiłem: [i]"(...) idź spać bo inaczej dostaniesz banana :D Dziecioooku"[/i].
Skoro przyznajesz, że to było śmieszne to nie widzę podstaw do karania mnie za cokolwiek. Proszę moderatora o zamknięcie tematu.
Nie zmienia to jednak faktu, że Twoje zachowanie nie było do końca fair. Smutne i przykre ;_(
Ze swojej strony obiecuję, że nasze nicki nie spotkają się już w grze ani na Ts'ie.

Ps. O godz. 22:00 nie było nikogo z tzw. "Ekipy". Siedziałes na kanale Publiczny1 - sam jeszcze przez około 15minut później wyszedłeś. Hmmm...kłamczuszek :innocent:

pozdrawiam:
-alien Edytowane przez alien_poz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46
Alien jestes STARUCHEM! i Powinienes z wlasnego doswiadczenia wiedziec, ze nikt nie lubi jak mówi sie o nim Dziecko, Dzieciaku, Gnoju, Gówniarzu itd... Nie jest Jego zasługą aktualny wiek, możesz zgłąszać skargi do Jego Rodziny... z pokolenia na pokolenie... XD O ile wiem MNVAU ma 16 lat. W tym wieku, chodzenie o godz 22 spac jest conajmniej dziwne... W tym wieku ludzie maja dzieci... XD Z tego co tu czytam byles tez trachniety;) Czyli wina tak czy siak jest po Twojej stronie:P Wiem tez ze pod koniec dnia uzywales juz nie slowa idz tylko wy***rdalaj co jest obraza:) Bardzo Cie lubie i darze ogromnym szacunkiem:* ale nie uwazam by takie sytuacje mogly miec miejsce. Nie jestem za kara... choc potepiam Twoje zachowanie zwlaszcza, ze jestes starszy:) Powinienes dawac przyklad:) Ja jestem czasem niegrzeczna... ale nie robie takich kwasow:/ zeby kidmod musial skladac skarge na gracza? i to 2 razy starszego od siebie? Ja pierdziele.. Jakby ktos sie do mnie tak odezwal... lazil za mna i dymal mnie od tylu shiftem (Malaxin nie rznij glupa:P wszyscy wiedza co sie robi shiftem XD ) wbijal mi na kanal i mowil wy***rdalaj spac... przeszkadzam mi w grze... to dobrze wiem ze kazdy z Was by zbanowal : ) Jak mowilam nie jestem za banem... ale opowiadam sie po stronie MNVAU:) Pozdrawiam i caluje WSZYSTKICH :*

PS. Malaxer zawsze KUAMIJE:P Edytowane przez gumji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
piernik01    18
Ale jesteś KidModem i czemu sobie nie radzisz z graczmi mogłeś dać mu warna/tempbana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alien_poz    0
Matko Boska :D

Proszę w takim razie o "perma" za moje jakże naganne zachowanie.

Ps1. Nie użyłem w stosunku do Kidmoda słowa "wy***dalaj".
Ps2. Jesli w tym wieku ludzie mają dzieci tzn. dzieci mają dzieci to jest to patologia ;(
Ps3. Kidmod ze mną grał i bawił się całkiem dobrze, zawsze można sprawdzić w logach :D
Ps4. Nie przeszkadzałem Kidmod'owi w grze sam akceptował prośby o tp :heareyes:
Ps5. Kidmod też używał klawisza shift... jak się bawić to na całego :innocent:
Ps6. Jeśli Kidmod czuje się urażony za nazwanie go "Dzieciookiem" to serdecznie Go przepraszam :*

[Edit]
Ps7. Z nagannych zachowań to pytałem się Kidmoda o wiek i o to czy potrafi gotować rosół. Reszta alienowych zachowań była dopuszczalna (w granicach normy) tj. nie uwłaczała niczyjej godności czy też przynależności, religii ani orientacji seksualnej. <3

Pozdrawiam:
-potępiony alien Edytowane przez alien_poz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NMVAU    2
@Piernik01 Balem się dać bana na czas gdyż alien ma dobre znajomośći...

@alien_poz "Spamowałem shiftem" Gdy już się na max wkur***em... Edytowane przez NMVAU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46
Dobra Olac:) Prosze sie ladnie przeprosic ; ) Ladnie bawic : ) i bedzie Wszystko ok;) moze sie nie zrozumieliscie:P i moze ja tez nie zrozumialam. XD Wiemy jedno... Malaxer kUamije XD :p Wiemy drugie... Klimen powiedzial ze Watykan to wyspa XD. Wiemy trzecie... ale nie powiemy bo sie wstydzimy i przykrosc w sercu:D Jesli moj komentarz nic nie wniesie do tematu to znaczy ze czas umierac:( Wiec prosze sie pogodzic;) JEEEEJ:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NMVAU    2
Ok, mam dość odbijania piłeczki...

Ja sądzę tak, ty sądzisz tak, a jeszcze inny sądzi tak...

PS: Gumji bardzo ci dziękuje że mnie wspierałaś :3

Trochę przesadziłem, sorry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alien_poz    0
Witam ponownie

Hmmm... tak jak już wcześniej napisałem ze swojej strony obiecuję, że nasze nicki nie spotkają się już w grze ani na Ts'ie.
Jeśli czujesz się urażony za nazwanie Ciebie "Dzieciookiem" to serdecznie Ciebie przepraszam. Za nic więcej nie przepraszam bo nie zrobiłem nic złego.
Grałem z Tobą i wiem co robiłeś, skarga moim zdaniem była zdrowo przesadzona, a jeśli chcesz być traktowany jak dorosły to trzeba było mi powiedzieć (w danym momencie), że moje zachowanie w grze się Tobie nie podoba i tyle :_)

pozdrawiam:
-potępiony alien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...