GremlinPL 0 Napisano 25 Lipiec 2011 Siema. Wchodzę na serwer, a tutaj wyskakuje mi, że nie jestem na white liście. Naprawiliście już serwer? Bo jeśli tak, to chyba gdzieś składa się podanie, nie? Pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mezio 72 Napisano 25 Lipiec 2011 serwer nie jest jeszcze online. powiemy wam kiedy będzie wielkie otwarcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 25 Lipiec 2011 ale podania w dziale "PODANIA" wpisywać już można i pododaje je dzień przed startem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvanas1234 0 Napisano 25 Lipiec 2011 A czy muszę pisać podanie jeżeli już miałem klase ROLNIK zanim wyłączyliście serwer? bo od samego początku taką miałem.. obitoo jest moim świadkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 25 Lipiec 2011 Tak Sylvanas musisz (tzn musisz jeśli chcesz grać). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Limon2g 0 Napisano 26 Lipiec 2011 A czy serwer już jest on ?? Bo napisałem podanie jest przyjęte a nadal nie jestem na white liście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mezio 72 Napisano 26 Lipiec 2011 wiesz jak by serwer był ON i twoje podanie było by przyjęte to byś na pewno był na WL wiec serwer jest OFF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 26 Lipiec 2011 Serwer jak będzie otwarty to WL nie będzie. Każdy gracz będzie mógł wejść na serwer i zobaczyć jak wygląda RoleCraft. Jeśli zdecyduje się na grę to po prostu wpisuje podanie i my mu przydzielamy rangę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach