HARDKAMIL 16 Napisano 12 Listopad 2012 Ostatnio na jednej ze stron natkąłem się na artykuł, że seed QUATREPOINTDEUX w wersji 1.4.3 nic nie daje. Szukałem coś o nim, ale nie znalazłem. Ktoś mi powie, do czego służy seed? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 12 Listopad 2012 Każdy seed coś daje, jeżeli ten nic nie daje, to znaczy, że....generuje ci się pusty (???) świat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 12 Listopad 2012 A, tylko że jak wpisuję go w 1.4.2 to się generuje strasznie długo i się coś zacina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 12 Listopad 2012 @up ja tak mam z wszystkimi seedami które piszę literami ._. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 30 Styczeń 2013 Po prostu próżnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIHO 5 Napisano 30 Styczeń 2013 Po prostu bug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dracomt2 0 Napisano 30 Styczeń 2013 Ja seed'y pisze tylko cyframi wiec takich problemow nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MineBlock Hlolek 13 Napisano 3 Luty 2013 Ja piszę seedy i cyframi i literami i mi się nic nie zacina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveSpitter 0 Napisano 17 Luty 2013 Jest taki seed na odwrót Herobrine który zacina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 18 Luty 2013 To seedy mogą być literowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 18 Luty 2013 To seedy mogą być literowe? Tak, mogą być literowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 18 Luty 2013 Tak, mogą być literowe. Jestem meega zaskoczony! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutalos 0 Napisano 18 Luty 2013 YYY mnie na pustyni wygenerowało :O. NA dachu świątyni xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikibiki 1 Napisano 11 Czerwiec 2013 wygenerowałem się w jaskini 2x1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach