Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Afiineko

[Podanie] Afiineko

Rekomendowane odpowiedzi

Afiineko    0
[b]Wiek[/b][i] jezus marian, bezczelna pomyłka, mam 15.[/i]
[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie? [/b]plugin WorldEdit opanowany, komendy moderatora w znacznym stopniu również.

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] byłam moderatorem na jednym serwerze[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : do 12h tygodniowo (niestety szkoła i treningi do 19:00)[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : nie.[/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : jestem. no, to tyle. nie lubię pisać o sobie, ale mam ogar, jakby co.[/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i]mam[/i] Edytowane przez Afiineko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Co do ciebie, jestem taki trochę nie pewny. WorldEdit to trochę za mało, choć niby znasz więcej. Masz 16 lat, czyli więcej niż wymagane. Znowu, "Byłam moderatorem na jednym serwerze". Nie oczekuję podania IP, ale to jakoś dziwnie brzmi. Dlaczego cię wyrzucili, albo dlaczego odeszłaś? A najciekawsze jest to: http://freebuild.pl/gracze/Afiineko/. Grasz u nas ledwo od wczoraj, a już chcesz być KModem? Do tego półtorej godziny u nas byłaś. Gdy to zobaczyłem, jestem na [color=#ff0000]Nie[/color][color=#d3d3d3](t)[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Afiineko    0
Byłam moderatorem na E-C, ale niestety serwer został wyłączony. Oj tam oj tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[list]
[*]Gra od:
[b]11 listopada 2012 20:07:27[/b] (1d 2h)
[*]Ostatnio widziany:
[b]11 listopada 2012 22:45:27[/b] (0d 23h)
[*]Ilość logowań: [b]6[/b]
[*]Czas spędzony na serwerze:
[b]1h 29m 11s[/b]
[*]Średnio dziennie:
[b]1h 29m 11s[/b]
[/list]
[b][i][font=comic sans ms,cursive]Are u mad ?! [/font]Z tego co tutaj widzę to tylko raz byłaś na serverze, i do tego chcesz mieć KModa... @2xUP popieram, jak dla mnie się nie nadajesz na KModa, w tym momencie.[/i][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Afiineko    0
Jezus marian, no to nie, no spoko. Od razu żeby się tak rzucać? ;_;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MiQss    3
[s]Jestem na nie. Patrz pokażę Ci jak to wygląda - serwer "E-C" upadł, i teraz szwędasz się po serwerach i szukasz naiwca który Cie weźmie pod rangę kidmod.
Grałaś na serwerze ledwo 1,5h i chcesz rangę? Ludzie ogarnijcie się.[/s]

//cofam, jestem na tak. Edytowane przez MiQss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Afiineko    0
Po krótkim ale intensywnym namyśle stwierdzam, że nie mogłabym pełnić funkcji K-Moda. Nie tylko ze względu na brak czasu, ale też z powodu ilości głosów na nie. Nie pcham się tam, gdzie mnie nie chcą.

Dziękuję, pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Afiineko    0
Nie, nie, jednak sobie odpuszczę. Nawet nie mam czasu na życie osobiste, a co dopiero na grę. Ale dziękuję bardzo za propozycję oraz przepraszam za kłopot. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Zamykam, gdyż sprawa na chwilę obecną wydaje się rozstrzygnięta. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...